Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

la cova de la moneda

4 Desembre, 2016 8:00 - 19:00

*** per Benet Pluvinet i Lluís Gurrera

Bona nit Gaterus,

Us proposem novament una excursió per la vall del riu Brugent, i aquest cop visitarem la cova de la moneda a la zona dels Mutllats. Per tant serà recomanable que porteu un frontal per tal de poder-la explorar detingudament.

Ens aplegarem com és de costum davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona a les 8:00. Arribarem a Farena a les 9:00 i anirem al bar del poble a fer el tant entranyable cafetó. Des de Farena ens enfilarem cap al poble de Mont-ral per un senderó. Des de Mont-ral ens direccionarem cap a la zona dels Motllats, passant per la roca foradada. Un cop als Motllats anirem a inspeccionar amb frontals la cova de la moneda. Després passarem per la cadeneta en direcció de nou per tal d’acabar el cercle, a Farena.

Es preveuen 6 hores de caminar, i cal portar l’esmorzar, el dinar, aigua o un frontal.

Per apuntar-vos envieu un email a ;

tamariu@tinet.cat

Salut i Força Gata

Lluís Gurrera

Gata

 

 

 

 

 

Detalls

Data:
4 Desembre, 2016
Hora:
8:00 - 19:00
Categoria d'Esdeveniment: