QUI SOM?

Benvingudes i Benvinguts a la web del GATA, el Grup d’Amics de Toni Achón – Ecologistes de Tarragona.

Som una associació ecologista, naturalista i excursionista de Tarragona, sense ànim de lucre que ens financem exclusivament amb les quotes dels socis i sòcies. El grup està constituït al Camp de Tarragona, i el seu àmbit d’actuació va des de les Terres de l’Ebre fins al Penedès i Garraf.

Ens organitzem al voltant d’activitats que preparen de forma totalment altruista membres de la nostra associació. No per això les nostres activitats manquen de rigor en la seva preparació ni d’interès en el seu contingut, ans al contrari, tant el seu número, més de quaranta-dues excursions i activitats a l’any, com el seguiment d’aquestes, visita les nostres xarxes socials Facebook i Instagram  per comprovar-ho, ho demostren.

A més a més, a part de les nostres activitats ‘oficials’ existeixen al voltant del nostre grup una sèrie d’activitats paral·leles on poder relacionar-te amb altres persones amb interessos similars.

QUIN TIPUS D'ACTIVITATS FEM?

Al nostre calendari tenen cabuda una gran varietat d’activitats entre les quals destaca el senderisme al nostre territori natural: la regió del Camp de Tarragona, i a més a més ens movem pel Penedès, Garraf i Terres de l’Ebre; però també desenvolupem activitats d’intervenció en defensa de la natura en col·laboració amb altres entitats de caràcter ecologista; no deixant de costat activitats com navegar en caiac tant en mar com en riu, barranquisme, btt, sortides a la neu, reforestacions, activitats mediambientals de voluntariat…

La millor forma de començar a participar en les nostres excursions i activitats és subscriure’t a la nostra llista de correus, ho pots fer fàcilment en el camp corresponent d’aquesta mateixa pàgina web, això et permetrà mantenir-te informa’t/da de les nostres sortides i rebre un correu electrònic amb la informació necessària per a apuntar-te a les nostres excursions.

Si tens alguna pregunta per fer-nos no dubtis a utilitzar el formulari de la nostra pàgina de contacte, et respondrem el més breu possible, encara que tinguis en compte que som un grup format per voluntaris.

Si t’agrada la natura, l’esport, l’excursionisme, l’ecologisme, la bicicleta tot terreny, el barranquisme, el senderisme, la muntanya i l’aventura, i vols conèixer altres amics i amigues amb interessos semblants, el GATA és la teva associació, el nostre punt de trobada. Vine amb nosaltres!!

QUANTS ANYS PORTEM?

Aquest any 2024 ja hem complert 25 anys de Gata, i sempre estem innovant amb més força que mai. Tenim un grup de guies voluntaris i voluntàries molt variat, que organitzen excursions i activitats de tots els gustos i nivells. La consolidació d’aquest lloc web així ho demostra, ens dediquem a aquelles activitats que més ens agraden, i per a això no hi ha més que veure el nostre Calendari de Sortides.

Segur que us agradarà!

Salut i Força GATA !!!!

#Gata25anys