*** per Benet Pluvinet i Lluís Gurrera

Bona nit Gaterus,

Us proposem novament una excursió per la vall del riu Brugent, i aquest cop visitarem la cova de la moneda a la zona dels Mutllats. Per tant serà recomanable que porteu un frontal per tal de poder-la explorar detingudament.

Ens aplegarem com és de costum davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona a les 8:00. Arribarem a Farena a les 9:00 i anirem al bar del poble a fer el tant entranyable cafetó. Des de Farena ens enfilarem cap al poble de Mont-ral per un senderó. Des de Mont-ral ens direccionarem cap a la zona dels Motllats, passant per la roca foradada. Un cop als Motllats anirem a inspeccionar amb frontals la cova de la moneda. Després passarem per la cadeneta en direcció de nou per tal d’acabar el cercle, a Farena.

Es preveuen 6 hores de caminar, i cal portar l’esmorzar, el dinar, aigua o un frontal.

Per apuntar-vos envieu un email a ;

tamariu@tinet.cat

Salut i Força Gata

Lluís Gurrera

Gata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *