Sortida artística del Gata

Data:

19 de juny de 2022

Hora:

08:00

L

🙋‍♂️ Cecília Carré
✉️ cecilia.aei@gmail.com

📞 666 989 406

 

Hola gater@s,

 

Aquesta vegada el Gata té una proposta diferent, una sortida per gaudir d’un paisatge natural amb l’objectiu de trobar una estona per relaxar-nos i poder dibuixar o pintar el paisatge en viu, el que ens vingui de gust. Obert a tots els públics sense diferència d’edat. 

Ens apleguem a les 8h en punt a l’estàtua dels despullats de la rambla de Tarragona i al santuari de la Misericòrdia de Reus, per repartir-nos en cotxes com de costum. 

Anirem en direcció a l’Ametlla de Mar, una vegada allí aparcarem els cotxes, i anirem a la plaça Catalunya on hi ha varis Bars amb terrasses per fer el tradicional cafè Gatero i passar llista.

Cap a les 9,30h sortirem de l’Ametlla de Mar direcció platges.

Seguim la costa en direcció nord, (l’Hospitalet de l’Infant) on hi veurem cales idíl·liques.

Caminarem uns 5 km pujant i baixant al costat dels penya-segats fins arribar a una petita platja, on esmorzarem i podrem fer la nostra creació artística. També hi podrem prendre un bany si es vol.

Desprès d’aquesta parada caminarem una estona més fins a trobar la següent platja, -Torrent del Pi- on pararem per banyar-nos una altra vegada,  dinar, i tornar a pintar el paisatge que segur us encantarà.

No es faran classes de dibuix i pintura, cadascú farà el que vulgui i sàpiga. Si algú no vol dibuixar pot llegir o escriure, tot estarà bé mentre sigui treure l’artista que tenim a dins….

En acabar desfarem el camí de tornada cap a l’Ametlla de Mar on podrem tornar a la plaça, aturar-nos en una terrassa a fer una birra, comentar l’experiència artística viscuda i acomiadar-nos.     

Tornarem a agafar els cotxes cap a casa.

Haurem de portar: esmorzar i dinar, aigua abundant, no hi ha fonts i farà calor, crema solar, un barret (recomanable de palla) o gorra, banyador, tovallola o pareo i calçat per caminar per platges com els escarpins, ja que són pedregoses.

Per la part artística us recomanem si voleu pintar a l’aquarel·la un petit bloc de dibuix amb els fulls gruixuts i pinzells (si són d’aigua són molt còmodes). Si voleu utilitzar la tècnica seca ho podeu fer al pastel, a llapis de grafit o llapis de colors. Recordeu que estem en terres ventoses i que portar algun clip perquè els fulls no volin està bé, el que creieu convenient.  Mireu que no pesi massa, ho haurem de carretejar tot el dia, que sigui còmode.  Sobretot porteu moltes ganes de gaudir d’un dia diferent.

 

Per si teniu algun dubte o aclariment, us podeu posar en contacte amb nosaltres :

Mercè Bessó telf. 650080836 mail: mercebesso@gmail.com

Cecília Carré telf. 666989406 mail: cecilia.aei@gmail.com

 

Per apuntar-se cal fer-ho per la plana web del Gata ; www.gata.cat , de dilluns a divendres fins a les 23:00.

 

Esperem que us agradi i que en gaudiu molt !

 

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000
  • L
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 19 de juny de 2022 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI