segona neteja del molí del Po al riu Brugent

Data:

21 de maig de 2023

Hora:

08:00

Molí del Fort

Segona neteja del Molí del Po al riu Brugent

 

Hola gater@s,

 

Tornarem a repetir l’activitat de recuperació del patrimoni històric de la vall del riu Brugent amb l’Associació mediambiental del Molí del Fort que vàrem començar el dia de la calçotada del Gata.

Seguirem amb la feina iniciada de recuperació del Molí del Po, tot desbrossant la vegetació que l’encercla.

 

Per això haurem de portar estisores d’esporgar i guants, tot i que el Gata en té unes quantes a disposar per a vosaltres.

 

Ens aplegarem com és de costum davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i davant del santuari de la Misericòrdia de Reus a les 8:00 del matí. Des d’allí ens repartirem en cotxes per marxar en direcció cap a Farena. Un cop arribats a Farena, ens trobarem a l’aparcament de l’entrada de la vila, on estacionarem els vehicles. Des d’allí un cotxe s’emportarà el menjar cap al Molí del Fort i la resta anirem caminant per un agradable corriol i després per una pista forestal.

 

Un cop arribats al Molí del Fort farem el cafetó gater@ i posteriorment començarem a agafar el camí dels molins per arribar al Molí del Po, on començaran les tasques de desbrossada al perímetre que circumval·la tot el Molí del Po, en el punt que vam deixar el dia de la calçotada del Gata. Al cap d’una estona esmorzarem per a recuperar les forces.

 

Quan ja sigui l’hora retornarem cap al Molí del Fort, per tal de començar a preparar una esplèndida paella gatera .

 

Pel menjar i el beure ja s’encarrega la Junta del Gata, i vosaltres només cal que porteu el vostre plat, coberts, tovalló i got. Així d’aquesta manera minimitzarem al màxim els residus que puguem generar. 

 

Per inscriure’s a l’activitat com sempre cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

Per qualsevol dubte podeu fer la consulta al telèfon mòbil d’en Lluís Gurrera ; 608 14 11 49

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

 

La Junta i el Grup de Suport del Gata

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Molí del Fort
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 21 de maig de 2023 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI