Redescobrim el Baix Gaià

Data:

17 d'octubre de 2021

Hora:

08:00

El Catllar

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat
📞 608 14 11 49

 

Hola gater@s,

 

Us convidem novament a redescobrir la comarca del Baix Gaià, a mans del catllarenc i guia Pep Calsó, el proper diumenge 17 d’octubre.

En Pep coneix pam a pam tots els voltants i racons del terme del Catllar, ja que des de ben jove els ha pentinat escrupolosament. Fruit de la seu tasca d’explorador, ha descobert i ha fet difusió de molts vestigis que enriqueixen aquesta part baixa del riu Gaià.

Entre altres indrets ens mostrarà l‘Alzineta, el pujol Rodó, les Coves de l’Apotecari, i la barraca dels Pebrots.

El guiatge té uns 16 km de longitud i és assequible per a tot tipus de públic. Tenim però un màxim d’aforament que són 25 persones, per tant els 25 primers que s’apuntin (horari per apuntar-se de dilluns a divendres) tindran la plaça assegurada.

Ens aplegarem com sempre davant de l‘estàtua dels herois de la guerra del francès de la Rambla de Tarragona, l’estàtua dels Despullats, i davant de l’església de la Misericòrdia de Reus a les 8:00. Des d’allí, i organitzats/des en cotxes ens desplaçarem cap a la Torre d’en Guiu del Catllar. Des de les 8:30 a les 9:00, signarem la fulla de responsabilitat de la sortida i prendrem el típic cafetó gatero.

El guiatge començarà a les 9:00 puntuals i acabarà a les 14:00 al mateix lloc de l’inici de l’excursió, al parc de la Torre d’en Guiu del Catllar.

Un cop acabada l’excursió farem la tradicional cervesa de cloenda de l’excursió al bar de la Torre d’en Guiu, i qui vulgui ens quedarem a menjar en el mateix indret.

Per inscriure-us, ho heu de fer per la plana web del Gata, www.gata.cat, entrant dins de la corresponent sortida. Quan us apunteu, en l’apartat del lloc de sortida, poseu si us quedeu a dinar o no, per tal de reservar taula al bar de la Torre d’en Guiu.

Esperem que us agradi la sortida, i un cop més a farem comarca ! Farem Baix Gaià !!

Per qualsevol aclariment no dubteu a posar-vos en contacte amb mi !

 

Salut i Gata

Lluís Gurrera

#Gata22anys

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Lluís Gurrera

  • El Catllar
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 17 d'octubre de 2021 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI