Pels camins del riu Gaià

Data:

1 de maig de 2022

Hora:

08:00

Bràfim

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat

📞 608 141 149

 

Hola gater@s,

 

Us convidem a fer una sortida al voltant del riu Gaià, per descobrir una part poc coneguda i salvatge del tram baix del riu.

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona a les 8:00 i davant de l’església de la Misericòrdia a Reus.

Compartirem cotxes i ens anirem cap a la vila de Bràfim, cap al Casal del poble anomenat el Centru, on farem el tradicional cafetó gater@ i les inscripcions a la sortida cap a les 8:30.

Cap a les 9:00 marxarem des de Bràfim pel camí del Molí fins a trobar el camí de Vilabella a Montferri. Un cop allí pujarem direcció Vilabella per la ruta de les hortetes, després de creuar una zona boscosa per diversos senders sortirem al camí de Vilabella a Salomó. Passarem pels set ponts i pujarem direcció cap al mas de la Polla Rossa. En aquest punt enfilarem per la carena de la muntanya, passarem per la Torre i el punt geodèsic i baixarem pel segon senderó fins al Castell de Rocamora, d’on baixarem fins al camí que mena als rentadors de Montferri.

Als rentadors agafarem el camí de Bràfim i arribarem per l’ermita del Loreto a Bràfim, on acabarem amb un dinar popular al casal del Centru.

El dinar popular costa 16 € i està compost per una amanida catalana, paella, vi, aigua, postre i cafè.

S’estima una distància recorreguda de 14, 5 km, i un temps estimat de 4 hores de caminar més les aturades.

 

Per apuntar-se cal fer-ho, com sempre, per la plana web del Gata ; www.gata.cat de dilluns a divendres fins a les 23:00, especificant si us quedeu a dinar o no.

 

Esperem que us agradi, que gaudiu força !

Els tres Magnífics

 

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Bràfim
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 1 de maig de 2022 08:00   -   14:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI