Pedalant pels camins de la Baronia d’Escornalbou

Data:

10 d'abril de 2022

Hora:

07:36

Riudecanyes

🙋‍♂️ Sandra Vidal
✉️ sandra.vidal@irta.cat
📞 665 95 73 13

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat
📞 608 14 11 49

 

Hola gater@s,

 

Aquest cop us proposem conèixer els camins de la Baronia d’Escornalbou a cop de pedal. Per fer això us convidem a que vingueu a la bonica vila de Riudecanyes, a les faldes de la Serra d’Argentera. Per la distància i recorregut que hem dissenyat és ideal per a que pugueu venir en família, amb els vostres fills i filles. És una activitat ideal pel MiniGata, tot i que està obert a totes les edats i públics. L’únic requisit és que tingueu una bicicleta tot terreny BTT en condicions correctes, ja que els camins de la Baronia d’Escornalbou són ideals per a aquest mitjà de transport tant saludable.

Per venir el diumenge 10 d’abril fins a Riudecanyes us engresquem a fer-ho en tren i així generarem entre totes i tots menys kg de CO2, col·laborant també a que aquesta línia de tren pugui subsistir, tot i que sou ben lliures de venir amb el vostre vehicle privat.

Pels que vulgueu venir en tren, us adjuntem els horaris del tren de la línia que va a Móra d’Ebre :

Sortida al matí :

7:36 Altafulla – Tamarit

7:46 Tarragona

8:03 Reus

8:18 Riudecanyes – Botarell

 

Un cop arribem a l’estació de Reus anirem ciclant fins al bar de la Societat de Riudecanyes durant quasi 1 hora. Allí ens aplegarem a partir de les 9:00 amb els que escolliu el transport privat. Farem el cafetó, les inscripcions de la sortida, prendrem alguna cosa,  i cap a les 9:30 començarem a ciclar tot resseguint el Camí dels Molins en direcció cap a la vila de Montbrió del Camp.

 

Des de Montbrió del Camp agafarem un camí prou pla cap al pintoresc llogarret de l’Arbocet i després farem una aturadeta per recuperar energies al poble de Mont-roig del Camp. Un cop en solfa novament començarem a guanyar cota progressivament fins a arribar a la vila de Vilanova d’Escornalbou on dinarem tots plegats al casal del poble. Després del merescut àpat acabarem de tancar el cercle tornant al punt de partida, a Riudecanyes.

Pels que heu vingut en tren, haurem de tornar a l’estació de tren de Reus, i els horaris de tornada són :

18:24 Riudecanyes – Botarell

18:36 Reus

18:58 Tarragona

19:06 Altafulla-Tamarit

 

El recorregut total té una longitud d’aproximadament de 20 km pels que aneu en cotxe fins a Riudecanyes. Pels que sortiu de Reus, el recorregut puja a 48 km, des de Reus a Riudecanyes, fer la volta i tornar a Reus. Es poden escollir una de les dues opcions.

 

Es recomana portar :

Esmorzar, aigua, casc, manxa, càmera de recanvi, guants, comprovar la pressió dels neumàtics abans de sortir i que estiguin al voltant de 2,5 kg/cm2 per cada roda, roba de ciclista (culotte, tallavents, roba tècnica per abrigar-se), i la corresponent BTT.

Per qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres,

Esperem que xaleu amb la sortida que us hem preparat.

 

Per apuntar-se a la sortida s’ha de fer des de la plana web del Gata, www.gata.cat a l’apartat de sortides, de dilluns a divendres fins a les 23:00.

 

Sandra Vidal i Lluís Gurrera

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000
  • Riudecanyes
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 10 d'abril de 2022 07:36   -   18:36
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI