Passejant i descobrint racons del Gaià

Data:

13 de juny de 2021

Hora:

08:30

Salomó

🙋‍♂️ Gustau Casanova Miró
✉️ gustaucasanova@yahoo.es
📞 619 366 068

Hola gateros i gateres.

Aquest diumenge toca pensar pels més petits “toca un Mini Gata”.
No cal que matineu gaire. A les 8:30h ens trobarem a Tarragona a la plaça dels despullats per organitzar-nos amb els vehicles disponibles.

A les 9:15 – 9:30 h tothom a Salomó, al Bar la Pista, que està al costat de baix del cam de futbol. Allí farem el típic cafè gatero i el recompte de tots els que som. Amb els vehicles ens traslladarem fins al circuit de Motocròs de Salomó (són cinc minuts amb cotxe).

Un cop ben aparcats començarem a caminar. L’excursió serà circular, de 10 km i amb poc desnivell. Tindrem moltes parades tècniques per descansar i gaudir del paisatge.

Veurem la Masia Figueres, la Cova Fonda, el corral de la Solana, barraques de pedra seca, el Muli del Mig en desús, el riu Gaià, la Font del Lleó i la Pollarrossa.

El dinar serà estil pícnic, a la vora del riu, amb la fresca de les ombres dels pins. Aprofitarem l’estona de després de dinar per proposar alguns jocs als més joves i poder gaudir de les seves habilitats. L’excursió està pensada per acabar pels vols de les 17:00h. Es fomentarà la cura del Medi Ambient.

Es recomana a partir de 8 anys. Els pares decidiran si és adequat pels seus fills. Cal portar, una tovallola (per qui es vulguin mullar els peus), un lot o llum, una gorra, crema solar, un calçat adequat, esmorzar, dinar pícnic, aigua i “moltes ganes de passar-s’ho bé”.

Gustau Casanova Miró

Salut i Gata

#Gata22anys

Esdeveniments vençut

1000 (0 Queden)
  • Salomó
  • Catalunya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 13 de juny de 2021 08:30   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI