Camí natural de Prades

Data:

21 d'abril de 2024

Hora:

08:00

Prades

Camí natural de Prades

 

Hola Gater@s,

 

Aquesta vegada farem una sortida pel camí natural de Prades, un camí planer i fàcil de fer, que passa pels conreus de Prades com són els avellaners, Llúpol de la cervesa IPA de la Damm, que ara tot just comencem a preparar els filats…

 

També passarem pel riu de Prades que ara com a tot arreu no baixa aigua o molt poqueta.Un paisatge de pins, alzines, roures reboll i amb la farigola que ja comença a florir i flors de primavera que omplen camps i camins…Pujarem al Coll del Bosc pel GR i baixarem a buscar el camí natural per la Catalana fins al coll de l’arena, i seguirem pels Sillans cap als Rius. Baixarem cap al riu de Prades i tornarem per Borriana cap al poble.Més o menys caminarem uns 13 km i hi ha uns 200/250 de desnivell.Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona a les 7:45, per sortir molt puntuals i com a màxim a les 8:00, cap a la vila de Prades. Allí arribarem a les 9:00, i farem el cafetó gater@ a la plaça major del poble i signarem el full de responsabilitat.

Sortirem puntuals a les 9; 30h de la plaça major de Prades i així començarà l’excursió.

 

Un cop s’acabi la ruta matinal, amb qui vulgui cercarem algun bar-restaurant de la plaça major per a dinar. També podeu optar per portar-vos el vostre dinar d’entrepà o carmanyola i menjar als bancs de la plaça major, a criteri de cadascú.

 

Per inscriure’s a l’activitat cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

 

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

 

Per qualsevol dubte podeu trucar-me o enviar un missatge al telèfon ; 687 68 56 34

Us hi esperem!!

 

Fàtima Sabat

Salut i Gata

#Gata25anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

2000

Info guia: Fàtima Sabat

  • Prades
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 21 d'abril de 2024 08:00   -   14:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI