Nit de misteri a la Mussara

Data:

4 de setembre de 2021

Hora:

18:00

La Mussara

🙋‍♂️ Manel Mallor Aguilar
✉️ manelmallor@hotmail.com
📞 679 836 174

 

Hola gater@s,

La nostra excursió  del dissabte 4 de setembre substitueix la sortida del 14 d’agost que es va haver d’anul·lar per l’ona de calor instensa que vam patir.

Consistirà novament en pujar des de la vila de Vilaplana fins al refugi de la Mussara pel camí de les Tosques, per poder observar de nit una part de la plana del Camp de Tarragona.

 

El Camí de les Tosques és un antic camí de ferradures que durant segles va ser la comunicació natural entre les viles de la Mussara i Vilaplana, i està assenyalat per les marques de color groc i blanc de petit recorregut.

 

El camí té un desnivell d’uns 600 metres i l’ascensió dura dues hores i mitja. En un punt del seu recorregut ens trobem un salt d’aigua, on es podrem refrescar.

El lloc de trobada de Tarragona és davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla Nova a les 18:00 del dissabte 4 de setembre, i a la mateixa hora i lloc de sempre a Reus. Des d’allí compartint cotxes ens adreçarem cap a la Vila de Vilaplana, on ens aplegarem davant de les piscines municipals a partir de les 18:30. Des d’allí començarem l’ascensió pel camí de les Tosques cap al refugi de la Mussara.

En referència als àpats, qui vulgui es pot portar el sopar de carmanyola i l’esmorzar, i sinó hi ha l’alternativa de la mitja pensió i dormir al Refugi que val 30 €/persona i la mitja pensió i dormir d’acampada que val 24 €/persona.

Es pot portar tenda d’acampada, i acampar val 6 €/persona, o dormir al refugi que val 15 €/persona, o l’habitació doble 40 €/habitació. La dutxa calenta val 2,5 €.

Per apuntar-se, i trobar lloc al refugi, ja sigui acampant a fora o dormint a dins del refugi, cal que ho feu una setmana abans fins al divendres 6 d’agost, sinó no us assegurem que hi hagi places per dormir.

Per apuntar-se a la sortida s’ha de fer via plana web del Gata a la descripció de la sortida ; www.gata.cat.

Per reservar la vostra plaça ja sigui al refugi o al lloc d’acampada, haureu de trucar i fer la reserva directament al Refugi de la Mussara ; 629 750 484 i donar el vostre nom i cognom.

L’endemà diumenge 5 de setembre, s’esmorzarà al refugi o el que hagi portat cadascú, i a l’hora que es vulgui es farà el descens novament cap a la vila de Vilaplana.


Esperem que us agradi aquesta iniciativa.

Si teniu algun dubte, us podeu posar en contacte amb mi, ja sigui per correu electrònic o per telèfon.

Salut i Gata.

 

Manel Mallor,

#Gata22anys

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Manel Mallor

  • La Mussara
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 4 de setembre de 2021 18:00   -   5 de setembre de 2021 15:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI