Recollida de residus a la Vall del Riu Brugent

Data:

26 de novembre de 2023

Hora:

09:30

Capafonts

Recollida de residus a la Vall del Riu Brugent

 

Hola,

 

L’Associació Molí del Fort, l’Ajuntament de Capafonts, el Club Muntanya Capafonts, l’ADF de Capafonts, el Gata, amb la col·laboració d’Al Camp Residu Zero i Good Karma Projects, ens hem posat d’acord el diumenge 26 de novembre per organitzar una acció de voluntariat ambiental que consisteix en la Recollida de Residus a la Vall del Riu Brugent per tal de poder millorar la preservació dels Espais Naturals donat que hi ha un abocador il·legal en aquesta vall.

 

Ens aplegarem a les 7:45 davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i des d’allí compartint cotxes marxarem cap a la vila de Capafonts, i ens trobarem al Bar Restaurant el Grèvol, a les 9:00,  per a fer el tradicional cafetó gater@ i signarem el full d’inscripció de l’activitat.

 

Un cop acabat el cafè, a les 09:30h davant de la Caseta d’Informació de Capafonts ens concentrarem amb tots els voluntaris i voluntàries de l’activitat, per tal d’anar tots i totes plegats caminant fins al punt de la recollida de residus.

 

A l’acabar la recollida realitzarem un dinar de germanor on totes les persones que hi participeu estareu convidades, només caldrà la inscripció prèvia via plana web del Gata.

Enrecordeu-vos de portar el vostre plat, got i cobert per tal de poder generar la menor quantitat de residus. 

 

Per inscriure’s a l’activitat cal que us apunteu via web www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00, per poder donar-vos la cobertura de l’assegurança i comptabilitzar les persones que vindran a dinar.

Recordem que la inscripció es gratuïta i les entitats es fan càrrec dels costos.

 

Apunta’t i ajuda’ns a preservar els nostres Espais Naturals!

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al telèfon ; 608 141149

 

Associació Molí del Fort, Ajuntament de Capafonts, Associació excursionista Capafonts, ADF Capafonts, Gata, Al Camp Residu Zero i Good Karma Projects

 

Salut i Natura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

2000

Info guia: Gata

  • Capafonts
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 26 de novembre de 2023 09:30   -   15:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI