Màgic Line 2023

Data:

26 de març de 2023

Hora:

07:00

Barcelona

La Màgic Line 2023

 

Hola gater@s,

 

Un altre any el Gata participa com a equip en la Magic Line del proper diumenge 26 de març, que és la mobilització solidària nascuda a l’any 2014 que organitza l’Hospital de Sant Joan de Déu per ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat i fomentar la solidaritat i el compromís per a assolir un món millor.

 

La Magic Line és una caminada que no és competitiva perquè quan es tracta de solidaritat, tots i totes hi guanyem! Només es pot caminar en equip, perquè junts és quan arribem més lluny i el 100% del que es recapta es destina a finançar projectes de Sant Joan de Déu.

 

Per això el Gata com a equip s’ha posat el repte de recaptar 200€ i per tant es necessita la col·laboració de molta gent. Una manera de recaptar diners és comprant la samarreta de la Màgic Line any 2023 per un preu de 11 €.

La distància a recórrer és d’uns 16 km, i la ruta que el Gata ha escollit és la de Collserola Nord – Vallvidrera.

 

Aquesta és una ruta pensada per a magicliners empedernits i enamorats de les alçades. Sortint de la Plaça Pep Ventura de Vallvidrera direcció nord cap al cim del Tibidabo. Passareu per l’Escola Virolai, situada a la falda del Carmel, i seguireu cap al cim de la muntanya Pelada i del Turó de la Rovira, per després baixar cap al Parc de les Aigües. La ruta continua cap a la Sagrada Família, Passeig Sant Joan, Parc de la Ciutadella i final de ruta al Moll de la Fusta de Barcelona. En definitiva, una ruta per gaudir de les millors panoràmiques de Barcelona i descobrir un gran ventall de secrets i racons amagats.

IMPORTANT: aquesta ruta travessa un espai natural protegit. Sigueu respectuosos amb la flora i la fauna, eviteu fer soroll i no sortiu dels camins. La natura us ho agrairà!

 

Hi ha un desnivell positiu acumulat de 410 m. Per arribar a Vallvidrera, es pot agafar els FGC Vallvidrera Superior. L’hora de començar a caminar des de la Plaça Pep Ventura és entre les 9:00 i 10:00 i l’hora màxima d’arribada les 17:30 al Moll de la Fusta.

 

Si voleu accedir a més informació, us podeu adreçar a la següent plana web de la Magic Line 2023 :

Magic Line SJD – La caminada solidària de Sant Joan de Déu

 
Els horaris de les Sortides dels trens són :
 
Reus a les 6, 35 h
Tarragona a les 6,53
Altafulla 6,59
Arribada a Barcelona a les 8, 07 h matí
 
Anirem cap a la Plaça Espanya on farem el tradicional cafetó gater@ ! Per després agafar tots junts ferrocarrils catalans fins a vallvidrera on començarà la nostra ruta.
Els trens de tornada són cada hora desde Barcelona cap a Altafulla/Tarragona i cada hora i mitja cap a Reus.

 

Per inscriure’s a la sortida cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al telèfon ; 666 98 94 06

 

Cecília Carré, Txelo Bosc i Rosmari

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000
  • Barcelona
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 26 de març de 2023 07:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI