Les Coves del Llorito

Data:

21 d'agost de 2021

Hora:

19:00

Tarragona

🙋‍♂️Lluís Gurrera i Magrané
✉️ tamariu@tinet.cat
📞 608 141 149

🙋‍♂️David Llauradó Coca
✉️ davidllaucoca@gmail.com
📞 651 109 388

 

Hola gater@s,

Us convidem a una sortida nocturna per l’Anella Verda-Blava de Tarragona, tot fugint de les extremes calors que estem patint aquests dies d’estiu, fruit del canvi climàtic que castiga a la Terra.

La caminada recorrerà una part del casc urbà de la ciutat de Tarragona i una part de l’Anella Verda-Blava tarragonina.

Ens aplegarem, com sempre, davant de l’Estàtua dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona a les 19:00 del vespre. Allí farem les inscripcions de la sortida, i començarem a caminar cap als carrerons del casc antic de la ciutat. Un cop feta la descoberta vespertina de la vila medieval, ens adreçarem pel camí vell del Lloritu cap a les Coves del Lloritu. Descobrirem la frescoreta que hi ha dins d’aquestes antigues pedreres romanes i ens transportarem uns mil·lenis enrera. Seguidament ens refrigerarem tot fent un beuret a la àrea recreativa i de lleure del Lloritu.

Un cop ben hidratats seguirem caminant per l’Anella Verda-Blava de Tarragona, cap a la platja de la Cala Romana, on farem el sopar de carmanyola o entrepà, i qui vulgui podrà remullar-se dins del mar. Per finalitzar l’excursió tornarem caminant pel Camí de la Costa cap a la bella Kesse.

Per a l’excursió es recomana portar ; tratge de bany, tovallola, sopar, cantimplora d’aigua, calçat i roba adient, i mascareta.

Per a inscriure’s heu d’entrar a la plana web del Gata ; www.gata.cat a la descripció de la sortida, emplenar les dades que us demanen, i pitjar el votor d’APUNTA’T.

Esperem que gaudiu d’aquesta proposta refrescant i de descoberta cultural i històrica d’un espai molt simbòlic de Tarragona.

 

Salut i Gata

 

David Llauradó i Lluís Gurrera

#Gata22anys

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000 (0 Queden)

Info guia: Lluís Gurrera

  • Tarragona
  • Catalunya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 21 d'agost de 2021 19:00   -   22 d'agost de 2021 01:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI