La Talaia – Miravet

Data:

3 d'abril de 2022

Hora:

07:45

Miravet

 

Hola gater@s

 

Ens aplegarem a les 7:45 davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i davant de l’església de la Misericòrdia de Reus,  ens trobarem a les 8.45h a la Plaça de l’Arenal de Miravet per fer el tradicional cafetó gater@, i a les 9.30 començarem la ruta que serà circular.

IMPORTANT començarem la ruta a les 9.30h des de la Plaça de l’Arenal de Miravet

Miravet és un poble  de Catalunya, que pertany a la província de Tarragona, a la comarca de Ribera d’Ebre.

Un cop acabat el cafetó comencem a caminar en la mateixa direcció que el curs de riu, ens endinsem pels seus carrers empedrats cap el castell de  Miravet on podrem contemplar unes vistes formidables que va formant el riu.

Continuem pujant  per un camí que ens trobarem restes de les  trinxeres de pedra que varen ser utilitzades durant la Batalla de l’Ebre, ens anirà acompanyant unes vistes increïbles del poble i el nostre estimat riu Ebre, amb uns paisatges i caminets arribarem a la Talaia i d’aquí direcció al poble.

No és una ruta tècnicament difícil, però durant els 14Km de la ruta i 550m de desnivell, crestegem alguns petits cims, pels que la gent amb vertigen poden tenir alguna dificultat, per això la qualifiquem de nivell moderat.

Per apuntar-se a la sortida cal que entreu a la plana web del Gata, www.gata.cat i cerqueu l’excursió i pitgeu l’opció APUNTA’T, de dilluns a divendres fins a les 23:00.

Per a qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

🙋‍♂️ Rubén Bové Zurita

📞619 198 792

✉️ rubenbove@plcicontrol.es

 

🙋‍♂️ Lourdes Pascual

📞 667425156

✉️ lourdesagut4@gmail.com

 


Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000
  • Miravet
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 3 d'abril de 2022 07:45   -   19:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI