La Serra de Marmellar

Data:

12 de juny de 2022

Hora:

07:00

Castell de Marmellar

🙋‍♂️ Francesc Virgili
✉️ tallertarragona@augustacar.es

📞 616 478 704

 

Hola gater@s,

 

Passant per masos i castells fortificats edificats entres els segles X i XII, com ara el Castell de Marmellar o la Torre de Cal Pascol, amb el punt més alt del Castellot, situat en un dels 100CIMS de la FEEC, descobrirem el cor del Penedès.

Com sempre ens aplegarem als llocs tradicionals de trobada de Tarragona i Reus, a la plaça dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona i a l’església de la Misericòrdia de Reus, però aquest cop a les 7:00, i compartint vehicles en grups de quatre persones ens dirigirem cap a la vila de la Múnia (Penedès).

El lloc de trobada per fer el tradicional cafè gater@ a la comarca de l’Alt Penedès, abans de començar a caminar, és al Bar Restaurant l’Estanc, a l’avinguda de Catalunya, núm. 3 de la Múnia, a partir de les 7:30.

Al llarg de 16 quilòmetres, l’itinerari transcorre per zones ombrívoles, pistes i creua unes quantes vegades la Riera de Marmellar. No té massa dificultats tècniques tret d’un pas equipat amb cadenes, al final de recorregut, en que haurem de grimpar una mica per a poder baixar (Ferrada del Castellot), i trobar el sender que ens durà en poca estona al punt d’inici.

Es tracta d’una ruta amb poca dificultat, tret del darrer pas ferrat i amb no massa desnivells que es pot fer en unes 6 hores sense massa esforços ni patiments, per tant recomano portar suficient menjar i aigua, perquè en aquestes dates, ja fa calor.

Com sempre cal estar en forma per venir a la sortida, portar unes bones botes d’excursionista, força aigua, entrepans per dinar i esmorzar, protecció solar, barret roba adient i tècnica de muntanya i ganes de de caminar.

Per qualsevol dubte us poseu en contacte amb mi, via telèfon o correu electrònic.

 

Per apuntar-se cal fer-ho, com sempre, per la plana web del Gata ; www.gata.cat de dilluns a divendres fins a les 23:00.

 

Esperem que us agradi, que gaudiu força i moltes mercès per la vostra participació !

Francesc Virgili

 

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000
  • Castell de Marmellar
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 12 de juny de 2022 07:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI