Circular pels serrets de les fites i els avencs

Data:

28 de maig de 2023

Hora:

08:00

Mont-ral

Circular pels serrets de les fites i els avencs

 

Hola gater@s,

 

Aquest proper diumenge 28 de maig continuarem descobrint nous indrets, corriols i llogarrets de les Muntanyes de Prades i la Mussara.

 

Ens trobarem a les 8:00 davant de l’Estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i a la mateixa hora també davant del Santuari de la Misericòrdia de Reus. Des d’allí ens distribuirem en cotxes per marxar cap a la vila de Mont-ral.

 

Un cop arribats a Mont-ral ens aplegarem al Forn de Mont-ral a fer el tradicional i entranyable cafetó gater@ a partir de les 8 :45.  Us adjuntem la localització :

https://goo.gl/maps/Kizb89pVv1JUZtuU6?coh=178573&entry=tt

 

Un cop deixem d’estar ennuvolats agafarem novament els cotxes per anar cap al poble de Farena, on deixarem els vehicles a la zona de l’aparcament. Des d’allí començarà la ruta en direcció cap al Mas de Mateu, Mas de Xuflet, Els Cogullons, Rojals, Costa dels Calderons, La Bartra i Farena.


És una Ruta Circular per masos i pobles tant abandonats com recuperats dels Serrets de les Fites i els Avencs a la Serra de Prades. Des del llogarret de Rojals si fa un dia clar podrem veure els Pirineus.

 

Per inscriure’s a l’activitat com sempre cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

Per qualsevol dubte podeu fer la consulta a telèfon mòbil d’en Benet Pluvinet 690 31 87 53

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

 

Benet Pluvinet

Salut i Gata

#Gata24anys

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Benet Pluvinet

  • Mont-ral
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 28 de maig de 2023 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI