La muntanya alpina de lo Sud

Data:

28 de novembre de 2021

Hora:

07:30

El Perelló

🙋‍♂️ Xavi Jiménez
✉️ xavijim@yahoo.es
📞 647 24 84 57

 

Hola gater@s,

 

Us explico la sortida que us hem dissenyat :

 

1. 7:30 Aplec davant de l’Estàtua dels Despullats (els herois tarragonins de la guerra del francès) de Tarragona i de l’església de la Misericòrdia de Reus.
 
2. 8:30h. Quedada i reagrupament en cotxes (intentarem portar els menys possibles) a la plaça de la cooperativa del Perelló (gran zona d’aparcament)  per fer cafetó gatero en el bar del costat anomenat Bar Homogenik ; https://maps.app.goo.gl/F99ukainDj9SZVWn8
 
3. 9:15h. Marxar en cotxes al lloc d’aparcament  fins al desviament de les Pintures Rupestres on s’agafa la pista asfaltada que va  al nucli de Fullola (els menys nombre de cotxes possibles).
 
4.   9:30h. Inici excursió. L’Excursió és senzilla i no gaire llarga però on s’haurà d’anar ben equipat amb calçat de muntanya perquè hi ha molta pedra solta.
Itinerari d’entre 4 i 5h en total amb parades. Entre 400 i 500m. de desnivell . Visita de les Pintures Rupestres del Cabrafeixet, Cova de la Mallada i farem el cim al Morral del Cabrafeixet (754m.) i també un dels 100 cims, el més representatiu de la serra del Boix. La tornada serà per part del camí que hem fet a l’anada.
 
5. Entre 14:15 i 14:45h acabament de l’excursió i  agafarem cotxes. En 5 minuts arribarem al poble de Fullola i farem la petita visita (poble abandonat) on dinarem. Petita excursió a la tarda  d’1 hora per contemplar algunes vistes al Delta de l’Ebre (i si cal posta de sol).
 
6. Sobre 17:00 h. aproximadament acabarem el dia….Tornada cap al Perelló i cap a casa.
 

CONTACTE: Qui vulgui acompanyar-nos només cal que entri a la sortida corresponent a la plana web del Gata www.gata.cat, emplenar les dades i pitjar apunta’m, entre dilluns i divendres.

Cal portar calçat adient de muntanya, roba d’abric (especialment paravent) i impermeable.

Esperem que us agradi !

 

Xavi Jiménez

Salut i Gata

#Gata22anys

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Xavi Jiménez

  • El Perelló
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 28 de novembre de 2021 07:30   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI