La Cova del Grèvol

Data:

4 de desembre de 2022

Hora:

08:00

Capafonts

🙋‍♂️ Benet Pluvinet
✉️ benetpluvinet@gmail.com
📞 690 318753

 

Hola gater@s,

 

Aquest cop farem una caminada circular sortint i tornant a la vila de Capafonts, al vell mig del cor de les muntanyes de Prades, a la vall del riu Brugent.

 

El llocs per on passarem són : Capafonts- Les Tosques – Cova de les Gralles – Pont de Goi – Cova i Font del Grèvol – La Foradada – Capafonts.

 

Es preveu que la caminada duri un total de 4 hores, amb una distància per a recórrer del voltant de 14 km, que sortirà i acabarà al bar restaurant el Grèvol de Capafonts.

 

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona a les 8:00 i al santuari de la Misericòrdia de Reus. Compartint cotxes ens dirigirem cap al bar restaurant el Grèvol de Capafonts, per prendre el tradicional cafetó gater@ entre les 8:45 i 9:00. Allí signarem el full d’inscripció de responsabilitat de la sortida i a les 9:30 en punt començarem a caminar. A mig camí farem un descans per menjar l’entrepà d’esmorzar. L’hora d’arribada al bar restaurant el Grèvol es calcula que serà cap al volts de les 14:00 – 14:30.

 

El dinar serà un menú del bar restaurant el Grèvol de Capafonts per un preu de 22 €.

 

Per apuntar-vos a l’activitat, com sempre és a partir de la plana web del Gata ; www.gata.cat entre el dilluns i com a molt tardar la nit de dijous 1 de desembre per tal de poder avisar al bar restaurant el Grèvol quanta gent es quedarà a dinar. Quan us apunteu heu d’indicar si us quedeu a dinar o no, i ho podeu posar al punt de sortida.

 

Esperem que us agradi l’excursió !

 

Benet Pluvinet i Estel Pluvinet

 

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Benet Pluvinet

  • Capafonts
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 4 de desembre de 2022 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI