Jornada de voluntariat ambiental als Morrots de la Savinosa de Tarragona

Data:

5 de juny de 2022

Hora:

09:30

Tarragona

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat

📞 608 14 11 49

 

Hola gater@s,

 

Us comuniquem que el proper diumenge 5 de juny l’Associació Aurora i Decathlon Tarragona organitzem una Jornada de Voluntariat Ambiental als Morrots de la Savinosa de Tarragona. Aquesta jornada rep el suport de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb la col·laboració de GATA-Ecologistes de Tarragona.

 

Durem a terme les següents activitats:

 

Excursió guiada i retirada de residus de la platja del Miracle a la platja dels Capellans

Realitzarem una excursió guiada per un tram del litoral de Tarragona, des de la platja del Miracle a la platja dels Capellans. En alguns punts del recorregut retirarem els residus que trobem. Sortida a la platja del Miracle al costat de la caseta de la Creu Roja a les 9.30h. Duració aproximada 2 hores.

 

Taller de caixes niu als Morrots de la Savinosa

Realitzarem un taller de caixes niu en el qual donarem a conèixer l’entorn i els ocells que l’habiten, que són les caixes niu i com funcionen. Sortida a la platja dels Capellans a les 11h. Duració aproximada 1 hora i mitja.

 

Visita guiada i sortida botànica als Morrots de la Savinosa

Farem una sortida pels Morrots de la Savinosa en la qual donarem a conèixer l’espai i la flora d’aquest entorn natural. Sortida a la platja dels Capellans a les 11h. Duració aproximada 2 hores.

 

Retirada de residus als Morrots de la Savinosa

Es realitzarà una retirada de residus de tot l’entorn dels Morrots de la Savinosa. Es facilitarà guants i bosses de brossa. Sortida a la platja dels Capellans a les 11h. Duració aproximada 2 hores.

 

Per apuntar-se cal fer-ho, com sempre, per la plana web del Gata ; www.gata.cat de dilluns a divendres fins a les 23:00 i també a l’enllaç de l’Associació Aurora : https://bit.ly/3wG8C4e

 

Ens agradaria molt comptar amb la teva participació.

 

S’aconsella portar gorra, crema solar, calçat adequat i aigua. Els organitzadors facilitarem el material per a realitzar l’activitat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

 

T’esperem!

 

Jaume Santos

Director de l’Associació Aurora

 

Esperem que us agradi, que gaudiu força i moltes mercès per la vostra participació !

 

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000
  • Tarragona
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 5 de juny de 2022 09:30   -   14:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI