Jornada de voluntariat al riu Brugent

Data:

15 de maig de 2022

Hora:

08:00

Farena

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat

📞 608 141 149

 

Hola gater@s,

 

Us convidem novament a col·laborar en una Jornada de voluntariat conjunta al riu Brugent amb l’Associació el Molí del Fort i el Gata, el diumenge 15 de maig.

L’acció consistirà en netejar els residus i les andròmines que ens trobarem a la llera i a la zona d’inundabilitat del riu brugent al llarg del Camí dels Molins des del Molí del Fort fins a arribar a la zona del poble del Pinatell. Aquests residus els van arrossegar les diferents tempestes del darrers anys. També aprofitarem per arranjar algun pas i marcar degudament el Camí dels Molins.

Ens aplegarem com sempre a les 8:00 davant de l’Estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i de l’esglèsia de la Misericòrdia de Reus, i compartint cotxes anirem cap al poble de Farena, on aparcarem a la seua entrada. Des d’allí anirem caminant fins al Molí del Fort, on prendrem les tradicionals infusions i cafès gater@s, i signarem el full de responsabilitat de l’activitat.

Des del Molí del Fort iniciarem l’activitat de voluntariat tot seguint el Camí dels Molins.

Un cop acabades les tasques assignades de neteja i arranjament del camí, començarà la preparació de la paella gatera a càrrec del mestre cuiner ganxet, David Llauradó, i serà preparada exclussivament per als voluntaris/es que hagin col·laborat en la Jornada de voluntariat.

 

Cal que porteu roba i calçat adient de muntanya, guants, esmorzar, aigua, crema solar protectora. Les despeses de la paella aniran a càrrec de tots i totes els assistents i voluntaris de la Jornada.

 

Per apuntar-se cal fer-ho, com sempre, per la plana web del Gata ; www.gata.cat de dilluns a divendres fins a les 23:00. En l’apartat on pregunta el lloc on veniu, poseu si us quedeu a dinar o no.

 

Esperem que us agradi, que gaudiu força i moltes mercès per la vostra col·laboració i participació en tenir cura del riu Brugent !!!

Gata

 

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Farena
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 15 de maig de 2022 08:00   -   14:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI