Jornada de voluntariat al riu Brugent amb el Molí del Fort

Data:

11 de juny de 2022

Hora:

08:00

Molí del Fort

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat

📞 608 141 149

 

 

Bon dia gater@s,

 

Col·laborarem un cop més amb l’Associació Molí del Fort de la vila de Farena (Mont-ral), per a seguir treballant en l’arranjament i recuperació del Camí dels Molins, que discorre paral·lel al riu Brugent, des del Molí del Fort fins al nucli del Pinatell, al grau de l’escletxa.

 

Serà una acció matinal i després ens menjarem una paella al mateix Molí del Fort, a la fresca, pels voluntaris i voluntàries que hagin col·laborat en les tasques d’arranjament i recuperació del camí.

És una activitat de dissabte matí ideal per famílies, i per tant pel Mini-gata i Gata Jove.

 

Com sempre ens aplegarem als llocs tradicionals de trobada de Tarragona i Reus, a la plaça dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona i a l’església de la Misericòrdia de Reus, a les 8:00, i compartint vehicles en grups de quatre persones ens dirigirem cap a la vila de Farena, on deixarem els vehicles a l’aparcament de l’entrada del poble.

Des d’allí anirem caminant fins al Molí del Fort, on prendrem el tradicional cafetó gater@. Després començarà l’activitat d’arranjament del Camí dels Molins.

Cal portar guants i estisores d’esporgar, plat, gots i coberts, aigua, bon calçat, roba adient, barret i protector solar.

 

La paella anirà a càrrec de l’Associació Molí del Fort i el beure cadascú el pagarà al servei del bar del Molí del Fort.

Per apuntar-se cal fer-ho, com sempre, per la plana web del Gata ; www.gata.cat de dilluns a divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi !

Per qualsevol aclariment, no dubteu en contactar amb nosaltres.

 

Salut i Gata

Lluís Gurrera

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Molí del Fort
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 11 de juny de 2022 08:00   -   14:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI