fent un banyet pel riu Brugent des de Farena

Data:

10 de juliol de 2022

Hora:

08:00

Farena

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat

📞 608 141 149

 

 

Bon dia gater@s,

 

Us presentem una sortida fent un banyet de gorg en gorg des del Molí del Fort de Farena fins al gorgs del llogarret del Pinatell, al llarg del riu Brugent.

 

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i del santuari de la Miseriòrdia de Reus a les 8:00 del matí del diumenge 10 de juliol.

 

Com que el preu de la benzina i del diesel està pels núvols, i volem reduir les emissions de CO2, ens ajuntarem tots els vehicles en aquests dos punts per tal de fer el repartiment oportú de les 4 persones per cada cotxe. El cost del combustible es repartirà entre les 4 persones que aniran en cada vehicle.

 

Un cop tothom repartit, marxarem cap a la bonica vila de Farena. Aparcarem en bateria a l’entrada del poble, i anirem a fer el tradicional cafetó gater@ al bar restaurant Brugent a les 9:00.

Un cop ben ensucrats, agafarem el camí que ens porta cap al Molí del Fort i allí començarà l’excursió aquàtica per dintre del riu, banyant-nos de gorg en gorg.

 

Per això cal dur sabates de senderisme que es puguin mullar dins de l’aigua, tratge de bany (no escarpins), roba de recanvi, crema solar protectora, aigua en cantimplora i moltes ganes de banyar-se. Portarem també els entrepans a la motxilla, i dinarem davant d’algun magnífic gorg. Després al tornar, ens aturarem al Molí del Fort, per tal de fer el merescut beuret de cloenda de l’excursió.

 

Per apuntar-se cal fer-ho, com sempre, per la plana web del Gata ; www.gata.cat de dilluns a divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi !

Per qualsevol aclariment, no dubteu en contactar amb nosaltres al 608141149 o per correu electrònic a ; tamariu@tinet.cat.

 

Salut i Gata  !!

Benet Pluvinet i Lluís Gurrera

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Benet Pluvinet

  • Farena
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 10 de juliol de 2022 08:00   -   16:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI