Exposició i Concurs de fotografies per a celebrar els 20 anys de Gata

Data:

1 de setembre de 2022

Hora:

19:00

Tarragona

Hola gater@s,

 

El Gata, Grup d’Amics de Toni Achón – Ecologistes de Tarragona, està de festa major !

 

Tot i que aquest any 2022 fem 23 anys, per fi podem celebrar els 20 anys d’història que té l’entitat del Camp de Tarragona que la pandèmia no ens havia deixat.

Per això que millor que organitzar una exposició i un concurs de fotografies fetes pels socis i sòcies del Gata durant aquests darrers 20 anys !

El lloc escollit per a muntar l’exposició de fotografies és la Sala Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona. Un espai solemne, carregat d’història i molt cerimoniós per a celebrar l’efemèride.

 

Per això uns convidem a la inaguració de l’exposició i el concurs de fotografies dels 20 anys de Gata que es durà a terme el proper dijous 1 de setembre a les 19:00 a la Sala Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona, i que es podrà visitar fins a la diada de l’11 de setembre a les 13:00.

 

La inaguració de l’exposició comptarà amb la presència de les autoritats consistorials de Tarragona i a més a més de les fotografies es podrà veure un vídeo amb el testimoni de diverses persones vinculades al Gata al llarg de la seua història. Les votacions de les fotografies duraran fins al vespre del divendres 9 de setembre. L’endemà dissabte 10 de setembre a les 12:00 es farà el recompte de vots i es lliuraran els tres premis.

 

Tothom hi és convidat, us engresquem a que hi vingueu, a participar de les votacions, i a que conegueu el què representa per a nosaltres els vint anys d’història de Gata.

No hi falteu, segur que gaudireu molt de la nostra exposició i dels actes programats.

 

La Junta del Gata i Grup de Suport !!!

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Tarragona
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 1 de setembre de 2022 19:00   -   21:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI