En caiac pel riu Ebre des de Garcia a Miravet

Data:

20 de juny de 2021

Hora:

08:00

Garcia

🙋‍♂️Lluís Gurrera i Magrané
✉️ tamariu@tinet.cat
📞 608 141 149

Hola gater@s,

Arriba l’estiu, i és el moment idoni per organitzar activitats aquàtiques i poder-nos refrescar amb l’aigua per alleugerir-nos de l’extrema calor. I què millor pensada que coneixent en caiac, alguns trams del nostre estimat riu Ebre al seu pas per les terres del Sud. Saber què és un galatxo, un auberge, un aube, un fardatxo, una granera, un espill, una clotxa, la garbinada, saber que el riu Ebre és la vida, i que configura un tarannà per a on han passat desenes de llaguts i persones.

Per això ens aplegarem com sempre davant dels Despullats de la Rambla de Tarragona i al lloc tradicional de Reus, però aquest cop ben aviadet a les 7:30 del matí, i des d’allí marxarem plegats, tot compartint els cotxes disponibles, cap a la vila riberenca de Garcia. El punt de trobada serà l’embarcador de Garcia, a la ribera de l’Ebre, a l’àrea recreativa a tocar de les piscines municipals de Garcia, cap als volts de les 8:30 com a màxim. Els conductors dels cotxes partirem cap a Miravet, per deixar tots els vehicles ben aparcats a la plaça de l’Arenal, i des d’allí retornarem novament cap a Garcia en un o dos cotxes.

Seguidament anirem caminant des de l’embarcador cap al Casal del poble de Garcia, anomenat Bar Maig, al carrer del centre, núm. 2., a prendre el tradicional cafetó gatero i a signar el full d’inscripció de l’activitat.

En acabar retornarem cap a l’embarcador, tots_es preparades per a salpar en parelles amb els caiacs.

Passarem pels passos de barca de Garcia i Miravet, per diferents galatxos, illes, pels pobles de Móra d’Ebre i de la Nova, Benissanet, Ginestar i Miravet. Ens aturarem al bell mig del camí per fer un banyet en una platgeta del riu Ebre.

En acabar, els conductors recuperarem els cotxes de Garcia, i dinarem tots plegats a la fresca, a la plaça de l’Arenal de Miravet, tot comentant l’aventura.

Anirem en parelles en caiacs dobles, caldrà portar roba de bany, escarpins, protecció solar, aigua, esmorzar, barret, roba de recanvi, i mascareta, i sobretot per als que es maregin, molt important prendre a primera hora del matí una pastilla de Biodramina.

Si som més de 20 persones apuntades el preu per persona adulta de més de 14 anys del caiac val 20 €. Pels que tinguin entre 8 a 13 anys, val 15 €, i pels més petits entre 4 i 7 anys, val 5 €.

Per apuntar-vos a l’activitat en caiac, caldrà fer-ho per la plana web del Gata, www.gata.cat, entre el dilluns i el divendres.

Pel a qualsevol aclariment, no dubteu a preguntar-nos, a tamariu@tinet.cat !

Esperem que xaleu molt !

Lluís Gurrera

Salut i Gata

#Gata22anys

Esdeveniments vençut

1000 (0 Queden)

Info guia: Lluís Gurrera

  • Garcia
  • Catalunya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 20 de juny de 2021 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI