en caiac pel riu Ebre des de Garcia a Miravet

Data:

20 de juny de 2021

Hora:

08:00

Garcia

Nivell mig

????‍♂️ Lluís Gurrera i Magrané
✉️ tamariu@tinet.cat
???? 608 141 149

Hola gater@s,

Arriba l’estiu, i és el moment idoni per organitzar activitats aquatiques i poder-nos refrescar amb l’aigua. I què millor que fer-ho que coneixent en caiac, els trams del nostre estimat riu Ebre al seu pas per les terres del Sud. Saber què és un galatxo, un auberge, un aube, un fardatxo, la garbinada, saber que l’Ebre configura un tarannà per a on han passat desenes de llaguts i persones.

Per això ens aplegarem com sempre davant dels Despullats de la Rambla de Tarragona a les 8:00 del matí, i al lloc tradicional de Reus, i des d’allí marxarem plegats, tot compartint els cotxes disponibles, cap a la vila riberenca de Garcia. Cap als volts de les 8:45, prendrem el cafetó gatero matinal, al Casal del poble de Garcia, anomenat Bar Maig, al carrer del centre, núm. 2. Podeu aparcar el cotxe a la zona de les piscines a tocar del riu Ebre i des d’allí anar caminant fins al Casal.

Seguidament retornarem caminant cap a la zona de les piscines municipals de Garcia, i els conductors dels cotxes partirem cap a Miravet, per deixar-los ben aparcats a la plaça de l’Arenal. Des d’allí tornarem novament a Garcia, tots preparades per salpar amb els caiacs.

Passarem pels passos de barca de Garcia i Miravet, per diferents galatxos, illes, pels pobles de Mora d’Ebre i de la Nova, Benissanet, Ginestar i Miravet. Ens atutarem al bell mig del camí per fer un banyet al riu Ebre.

En acabar, els conductors recuperarem els cotxes de Garcia, i dinarem a la fresca a la plaça de l’Arenal de Miravet, tot comentant l’aventura.

Anirem en parelles en caiacs dobles, caldrà portar roba de bany, escarpins, protecció solar, aigua, barret, roba de recanvi, i mascareta.

Si som més de 20 persones apuntades el preu per persona adulta de més de 14 anys del caiac val 20 €. Els que tinguin entre 8 a 13 anys, val 15 €. I pels més petits entre 4 i 7 anys, val 5 €.

Per apuntar-vos a l’activitat en caiac, cal fer-ho per la plana web del Gata, entre el dilluns i el divendres.

Esperem que xaleu molt !

Lluís Gurrera

Salut i Gata

#Gata22anys

Esdeveniments vençut

1000 (1000 Queden)

Info guia:

Lluís Gurrera tamariu@tinet.cat 608 141 149

  • Garcia
  • Catalunya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 20 de juny de 2021 08:00 - 17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI