En caiac des de la platja de Tamarit a la platja llarga de Tarragona

Data:

10 de setembre de 2023

Hora:

09:00

Tamarit

Hola gater@s,

 

Abans de que s’acabi aquest estiu tant calurós, us proposem una altra activitat d’aigua prou refrescant, tot gaudint de la bellesa des del mar de l’Espai d’Interès natural Bosc de la Marquesa – Punta de la Mora de Tarragona.

 

Es tracta de tornar a fer la clàssica caiacada per mar des de la platja de Tamarit, a l’alçada de la desembocadura del riu Gaià, fins a l’emblemàtica platja llarga de Tarragona, anar i tornar, el proper diumenge 10 de setembre.

 

Ens aplegarem a les 9:00 per esmorzar plegats al bufet lliure d’Altafulla i signar el full d’inscripció. Pels que no tingueu cotxe particular surt un tren de Tarragona a les 8:50 que arriba a l’estació d’Altafulla-Tamarit a les 08:58. Des de l’estació de trens podeu anar caminant per un senderó i arribareu a les 9:10 al bufet lliure d’Altafulla on us estarem esperant.

Cap a les 9:40 sortirem caminant des del bufet lliure d’Altafulla cap a la platja de Tamarit, per tal de poder-nos fer a la mar a les 10:00 del matí. Es calcula que que estarem bogant durant 1 hora i mitja per arribar a la platja llarga de Tarragona. Un cop desembarcats a la platja llarga, qui vulgui, menjarem alguna cosa i farem un banyet. Després del petit descans tornarem a salpar per tornar tot resseguint el litoral costaner i les coves existents, cap al punt d’inici de la platja de Tamarit, cap als volts de les 14:00.

 

Temes a tenir en compte :

 • El temps total aproximat que estarem bogant seran de 3 hores.
 • Pels que tenen tendència a marejar-se, cal que una bona estona abans us prengueu una pastilla de biodramina.
 • Cal portar protecció solar, escarpins, barret, tratge de bany o biquini, roba de recanvi, aigua i qui vulgui un petit entrepà o fruita per menjar-lo al descans de la platja llarga.
 • Els caiacs són dobles i el cost del caiac és de 15 € per persona.
 • S’intentarà que tothom vagi en parella, i si som senars algú haurà d’anar sol.
 • Per inscriure-us a l’activitat ho heu de fer com sempre des de la plana web del Gata ; www.gata.cat, des del dilluns al divendres a les 23:00.
 • En acabar la caiacada qui vulgui ens anirem caminant per la platja fins al bar anomenat “Pont de mar de Leo” a Altafulla per menjar allí tots plegats. Per tal de poder fer la reserva al bar i saber quanta gent ens quedarem a dinar, només pels que us quedeu a dinar envieu-me un email en privat a tamariu@tinet.cat. 
 • Si teniu algun dubte o aclariment, em podeu enviar un missatge al telf 608141149.

 

Esperem que us agradi l’activitat i que gaudiu des de la mar d’aquest tresor de litoral tarragoní tant bonic que tenim, i que entre totes i tots hem de col·laborar a que es pugui preservar.

 

Lluís Gurrera i Magrané

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

2000

Info guia: Lluís Gurrera

 • Tamarit
 • Catalunya
 • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

 • 10 de setembre de 2023 09:00   -   14:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI