el toll de la palla pel grau de Vincabrer

Data:

4 de juny de 2023

Hora:

08:00

Arbolí

el toll de la palla pel grau de Vincabrer

 

Hola gater@s,

 

Si el temps ens ho permet aquest diumenge 4 de juny ens refrescarem al Toll de la Palla, al bell mig del riu Siurana.

 

Ens trobarem a les 8:00 davant de l’Estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i a la mateixa hora també davant del Santuari de la Misericòrdia de Reus. Des d’allí ens distribuirem en cotxes per marxar cap a la vila d’Arbolí a les muntanyes de la Mussara.

 

En lloc per aplegar-nos serà el Refugi d’Arbolí a les 9:00 que és l’hora d’obertura, per tal de fer el nostrat cafetò gater@ i signar al full d’inscripció de l’excursió.

https://goo.gl/maps/fPcaWYXHx2b5FnLD7

 

Un cop signada la inscripció, sortirem de la vila d’Arbolí tot resseguint el PRC-87 en direcció cap a l’esglesiola de Sant Pau, i el grau de Vincabrer per tal de descendir cap al riu Siurana en recerca del Toll de la Palla.

 

Arribats al Toll de la Palla ens refrescarem al riu Siurana, i per tant serà aconsellable portar tratge de bany i tovallola. Per tal d’evitar la contaminació de les precioses aigües cristal·lines del riu Siurana, no ens podrem haver posat anteriorment crema protectora solar al nostre cos. Si de cas un cop haguem acabat el banyet, ja ens la ficarem. D’aquesta manera protegirem a tota la fauna i flora que viu dins del riu Siurana dels productes tòxics de les nostres cremes solars.

 

Després de la remullada remuntarem el riu Siurana aigües amunt en direcció al Molí de l’Esquirola, el gorguet, gorguina i el gorg pel PR-C7. Després agafarem el GR7 en direcció a la vila abandonada de Gallicant, per acabar la ruta circular novament a la vila d’Arbolí, per assaborir la merescuda cervesa.

Cal portar entrepans per esmorzar i dinar, aigua, calçat, motxilla i roba adient per anar a la muntanya. Es preveu arribar a Arbolí cap a les 17:00.

 

Per qualsevol dubte podeu fer la consulta al telèfon mòbil d’en Lluís Gurrera ; 620 84 04 79

 

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

 

Lluís Gurrera

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Lluís Gurrera

  • Arbolí
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 4 de juny de 2023 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI