El dinar de Nadal del Gata a la Serra del Montsant

Data:

19 de desembre de 2021

Hora:

08:00

Ulldemolins

Hola gater@s,

 

Us presentem el tradicional dinar de Nadal del Gata.

Aquest acte és un dels més emblemàtics que organitzem al llarg de l’any, ja que ens permet aplegar-nos a totes i a tots, fent alhora tot allò que tant ens agrada ; caminar, fer un bany de natura, conversar, socialitzar-nos i amanir-ho tot amb un bon àpat.

 

Aquest cop hem escollit per retrobar-nos la vessant de la Serra del Montsant que mira al nord, la part obaga, que és ombrívola, a la vila de la truita en suc, a Ulldemolins.

Coneixerem les tradicionals ermites de Santa Magdalena i Sant Antoni, les cadolles fondes del riu Montsant, i l’ermita amagada de Sant Bartomeu.

El restaurant de cuina del Priorat, que ens aixoplugarà, i a on podrem fer gatzara, serà a la Fonda Toldrà.

Ens aplegarem puntuals com és habitual davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i davant del Santuari de la Misericòrdia de Reus, a les 8:00 del matí.

 

Des d’allí i en grups organitzats de quatre persones en cada vehicle privat posarem rumb cap a la vila prioratina d’Ulldemolins. Cap als volts de les 9:00 farem el típic cafetó gater@ al restaurant de la Fonda Toldrà, signarem el full d’inscripció, i ens anirem cap a l’ermita de Santa Magdalena per a començar l’excursió.

Un cop finalitzada la caminada, a partir de les 14:00 començarà el tant esperat dinar de Nadal del Gata de l’any 2021. En acabar l’àpat realitzarem el també tradicional sorteig de productes ecològics i de proximitat del Camp.

 

Us passem un enllaç, que haureu d’emplenar i a on haureu d’escollir els plats del menú del Dinar de Nadal de Gata :

 

Tria el menú del Dinar de Nadal del Gata

 

El preu del dinar és de 22 € ; 20 € pels dos plats, postres, aigua, cafè, pa i vi, i 2 € que serviran per pagar tots els productes del sorteig. Tot el que consumiu a part del que està descrit, ho haureu de pagar cadascú a la barra del Restaurant ja que el Gata no es farà càrrec.

 

És possible que us demanin el certificat europeu de vacunació amb codi QR o una prova covid amb resultat negatiu per tal de poder entrar al Restaurant de la Fonda Toldrà d’Ulldemolins.

Esperem que pugueu xalar molt aquest dia.

A part, també us haureu d’inscriure a l’activitat del Dinar de Nadal del Gata per la plana web oficial del Gata. Qui no pugui venir a l’excursió matinal, podrà apuntar-se directament a l’àpat.

Per qualsevol aclariment podeu trucar al telèfon mòbil ; 608 14 11 49

 

Salut i Gata

La Junta del Gata

Salut i Gata

#Gata22anys

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Ulldemolins
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 19 de desembre de 2021 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI