El camí dels recingles de la Mola de Llaberia

Data:

24 d'abril de 2022

Hora:

08:00

Colldejou

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat

📞 608 141 149

 

Hola gater@s,

 

Aquest cop us engresquem a fer una descoberta pel Camí dels Recingles de la Mola de Llaberia, amb unes vistes d’ull d’ocell increïbles del Camp de Tarragona i de les serres litorals.

Com sempre ens aplegarem als llocs tradicionals de trobada de Tarragona i Reus, a la plaça dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona i a l’església de la Misericòrdia de Reus a les 8:00.

Des d’allí compartint cotxes marxarem cap al casal de la vila de Colldejou, on farem el tant nostrat cafetó gater@ i ens apuntarem al full de responsabilitat de la sortida.

Des de Colldejou pujarem tot seguint el GR7 cap al Coll del Guix, i després pel Camí dels Revolts arribarem al Portell de Llaberia. Des d’allí començarà la crestejada cap a la Miranda (917 m). I anirem fent cingle, darrera cingle, passant per la Creu de l’Estavell, la Punta de la Creu (894 m) i l’ascensió al Cavall Bernat (834 m). 

Un cop fet el darrer cim, començarà el descens cap a la Roca dels Esperits per enllaçar el Camí vell de Pratdip a Colldejou (PRC 96) i tornar a Colldejou, on novament ens aplegarem al Casal per fer el beuret de cloenda de la sortida.

L’excursió és circular i una part aèrea, amb alguna grimpada interessant.

El desnivell positiu és de 517 m i el negatiu també.

Com sempre cal estar en forma per venir a la sortida, portar unes bones botes d’excursionista, aigua, entrepans per dinar i esmorzar, protecció solar, roba adient i tècnica de muntanya i ganes de grimpar i caminar.

Per qualsevol dubte us poseu en contacte amb mi, via telèfon o correu electrònic.

 

Per apuntar-se cal fer-ho, com sempre, per la plana web del Gata ; www.gata.cat de dilluns a divendres fins a les 23:00.

 

Esperem que us agradi, que gaudiu força i moltes mercès per la vostra participació !

Lluís Gurrera

 

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Lluís Gurrera

  • Colldejou
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 24 d'abril de 2022 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI