El Camí de la Costa de Tarragona

Data:

7 de gener de 2024

Hora:

08:00

Tarragona

El Camí de la Costa de Tarragona

 

Hola gater@s,

 

Per a començar amb bon peu i bona astrugància l’any 2024 , el Gata ha organitzat com en els darrers anys la ja tradicional i clàssica sortida de descoberta del litoral tarragoní, tot resseguint el camí de ronda tant conegut que les tarragonines i els tarragonins anomenem “el Camí de la Costa de Tarragona”.

 

La primera caminada de l’any del Gata es fa sempre per recaptar diners, i aquest any ens ajudaran per finançar part dels actes de celebració dels 25 anys de vida del Gata. Per aquest motiu recollirem un donatiu de 5€ per cada persona que vingui a caminar pel Camí de la Costa de Tarragona.

 

Ens aplegarem el diumenge 7 de gener al barri tarragoní del Serrallo, antigament anomenat barri de la Tarragoneta, davant de l’església de Sant Pere (Plaça Bisbe Bonet, s/n) a les 8:30 del matí. Si voleu fer el tradicional cafetó gater@ abans de sortir, estarem darrera de l’esmentada església a partir de les 8:00, al bar CAN DAVID, on signarem el full de responsabilitat de la sortida.

https://goo.gl/maps/3DRtfzcXfBUDNZPx6

 

Des d’allí començarà la caminada passant pel següent recorregut del litoral :

Serrallo, Platja del Miracle, Morrot del Miracle, Platja dels Cossis, Platja de l’Arrabassada, Morrot de l’antic Preventori de la Savinosa, Platja de la Savinosa, Morrot de la Savinosa, Platja dels Capellans o Cala Romana, Platja Llarga, Bosc de la Marquesa, Cala Fonda o Cala Arboç (Waiquiqui), Cala Beig o Roca Plana, Punta de la Mora, Platja de la Mora, Muntanya de Sant Joan, Cala Tamarit, Cala Jovera, i per acabar a la Platja de Tamarit, la zona del Vinyet i Altafulla.

 

La distància d’anada aproximadament és d’uns 15 km, la tornada la farem en tren des de l’estació d’Altafulla-Tamarit fins a arribar a Tarragona (també hi ha l’alternativa d’agafar un bus urbà a la Platja Llarga o a la Platja de la Mora que surt cada mitja hora) pels volts de les 16:00-17:00.

 

És una excursió apta per a tots els públics (els menors hauran de venir acompanyats d’un adult), serà de tot el dia, ja que anirem a un ritme tranquil, gaudint i redescobrint tota la costa tarragonina, per tant caldrà que porteu esmorzar, dinar, aigua, protecció solar, calçat i roba adient.

 

Per inscriure’s a la sortida cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al telèfon ; 608141149

 

La Junta del Gata

Salut i Gata

#Gata25anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

2000

Info guia: Gata

  • Tarragona
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 7 de gener de 2024 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI