El Camí de la Costa de Tarragona

Data:

9 de gener de 2022

Hora:

08:30

Tarragona

El Camí de la Costa de Tarragona

 

Hola gater@s,

 

Per a començar amb bon peu i bona astrugància l’any 2022 , el Gata ha organitzat com en els darrers anys la ja tradicional i clàssica sortida pel litoral tarragoní, tot resseguint el camí de ronda que els tarragonins i tarragonines anomenem com “el Camí de la Costa de Tarragona”.

Ens aplegarem el diumenge 9 de gener al barri tarragoní del Serrallo, antigament anomenat barri de la Tarragoneta, davant de l’església de Sant Pere (Plaça Bisbe Bonet, s/n) a les 9:00 del matí. Si voleu fer el tradicional cafetó gatero abans de sortir, estarem darrera de l’esmentada església a partir de les 8:30, al bar CAN DAVID.

https://goo.gl/maps/3DRtfzcXfBUDNZPx6

 

Des d’allí començarà la caminada passant pel següent recorregut del litoral :

Serrallo, Platja del Miracle, Platja dels Cossis, Platja de l’Arrabassada, Morrot de l’antic Preventori de la Savinosa, Platja de la Savinosa, Morrot de la Savinosa, Platja dels Capellans o Cala Romana, Platja Llarga, Bosc de la Marquesa, Cala Fonda o Cala Arboç (Waiquiqui), Cala Beig o Roca Plana, Platja de la Mora, Cala Tamarit, Cala Jovera, i per acabar a la Platja de Tamarit, la zona del Vinyet i Altafulla.

 

La distància d’anada aproximadament és d’uns 15 km, la tornada la farem en tren des de l’estació d’Altafulla-Tamarit fins a arribar a Tarragona (també hi ha l’alternativa d’agafar un bus urbà a la Platja Llarga o a la Platja de la Mora que surt cada mitja hora) pels volts de les 16:00-17:00.

 

És una excursió apta per a tots els públics (els menors hauran de venir acompanyats d’un adult), serà de tot el dia, ja que anirem a un ritme tranquil, gaudint i redescobrint tota la costa tarragonina, per tant caldrà que porteu esmorzar, dinar, aigua, protecció solar, calçat i roba adient, i mascareta de protecció. Les persones que no siguin sòcies hauran de pagar 4 € en concepte d’assegurança d’accident i de responsabilitat civil RC per participar en aquesta activitat.

 

Per inscriure’s a la sortida cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres.

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al telèfon ; 608141149

 

La Junta del Gata

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Tarragona
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 9 de gener de 2022 08:30   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI