Dinar de Nadal del Gata

Data:

17 de desembre de 2023

Hora:

08:00

Molí del Fort

Dinar de Nadal del Gata

 

Hola gater@s,

 

Aquest any hem decidit anar al Molí del Fort de Farena per celebrar el tant tradicional i nostrat dinar de Nadal del Gata, amb els amics i amigues de l’Associació Molí del Fort.

 

L’activitat consistirà en fer un taller de confecció de coixins amb la llana de les ovelles d’en David, el pastor d’Alcover, dins del programa “Recuperem la llana de les Muntanyes de Prades” que ha endegat l’Associació Molí del Fort. Prèviament però, el passat dimecres 6 de desembre vam netejar primer la llana de les ovelles amb aigua calenta i després la vàrem esbandir amb aigua freda, i finalment l’hem deixada assecar. Quan arribem el proper diumenge al Molí del Fort, ens trobarem que la llana estarà seca, i amb raspalls li traurem les impureses que encara porta i la deixarem llesta per a col·locar-la dins d’unes fundes de llençols vells que cosirem. Per acabar farem l’embolcall del coixí amb una samarreta de cotó.

 

Qui prefereixi anar a caminar, hem preparat també una excursió al llarg del Camí dels Molins, que passarà aigües avall pel Molí del Po que estem desbrossant i alliberant de la vegetació.

 

Pel Dinar de Nadal del Gata, per tal de tancar el cercle, cuinarem entre tots i totes una caldereta de xai de les ovelles d’en David que han pasturat per les muntanyes de Prades, amb productes de proximitat. Per qui sigui vegetarià o vegà tindrà com a alternativa un plat de verdures a la brasa. Pels postres ens podrem llepar els dits amb els pastissos que haurà fet na Nina.

 

Per a poder escollir entre el plat de caldereta de xai o el de verdures a la brasa cal que emplenis aquest documents de forms :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH1zK3OKtBdLd9PLjCJMmdyOvBJ7laFw4–bQ9If1FYYPBQQ/viewform?usp=sf_link

 

Per l’activitat cal portar el plat, els coberts i el got, i un raspall del tipus que s’utilitza per pentinar els gossos per tal de poder cardar la llana.

 

Ens aplegarem davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i a Reus al lloc tradicional a les 8:00 del matí, per tal de poder compartir cotxes cada quatre persones i contribuir així a la reducció de les emissions de CO2.

 

Per inscriure’s a l’activitat cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al telèfon ; 608 141149

 

Junta del Gata i Grup de Suport

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

2000

Info guia: Gata

  • Molí del Fort
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 17 de desembre de 2023 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI