Descobrint els galatxos del riu ebre entre Xerta i Tortosa

Data:

26 de juny de 2022

Hora:

07:45

Xerta

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat

📞 608 141 149

 

 

Bon dia gater@s,

 

Ja hi tornem a ser al riu ebre, en caiac per descobrir els seus galatxos, illes i raconets encisadors. Aquest cop entre les viles de Xerta i Tortosa.

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla nova de Tarragona i el Santuari de la Misericòrdia de Reus a les 7:45.

Des d’allí i compartint cotxes en grups de quatre persones ens dirigirem cap a la vila de Xerta, per a prendre el tradicional cafetó gater@ a les 9:00 en punt al Bar la Plaça.

Els cotxes els haurem aparcat a l’embarcador de Xerta, i després del cafetó els traslladarem a Tortosa i tornarà a pujar cap a Xerta un vehicle amb els conductors.

 

A les 10:00 ja estarem damunt de l’aigua en els respectius caiacs en parelles, i s’estima que bogarem al llarg de 13 km de riu Ebre i que l’arribada a l’embarcador de Tortosa serà pels volts de les 14:00.

Al llarg del recorregut, desembarcarem dos cops en platges a vora del riu, per tal de descansar i fer un banyet, i visitarem els diferents galatxos que ens trobarem.

 

El preu per persona és de 18 € si som més de 20 persones, i de 20 € si som menys de 20 persones. El preu dels xiquets i xiquetes de 8 a 13 anys és de 15 €, independentment del total de participants. Si tenen menys de 8 anys no paguen.

 

Un cop arribats a Tortosa,  els conductors aniran a cercar els cotxes a Xerta, i després qui vulgui anirem a dinar en un restaurant de la zona per concloure l’activitat del riu Ebre.

 

Cal portar ; escarpins, barret, protecció solar, tratge de bany, tovallola, cantimplora d’aigua, i roba esportiva. Si voleu podeu portar alguna funda protectora de plàstic pel mòbil.

 

Esperem que us agradi aquesta nova descoberta del riu Ebre.

 

Per apuntar-se, cal com sempre, fer-ho per la plana web del Gata, www.gata.cat, de dilluns a divendres fins a les 23:00.

 

Salut i Gata

Lluís Gurrera

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Lluís Gurrera

  • Xerta
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 26 de juny de 2022 07:45   -   14:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI