Descobrint el Delta de l’Ebre amb un combinat de terra i mar: bici i caiac

Data:

25 de juny de 2021

Hora:

18:00

El Delta de l'Ebre

Nivell mig

????‍♂️ Montse Bertran
✉️ monchimoche@gmail.com
???? 679 646 437

Molt bones gater@s els dies 25, 26 i 27 de juny tenim un super cap de setmana al nostre estimat Delta de l’Ebre, on farem un combinat de terra i mar, dissabte bici i diumenge caiac, també aprofitarem que ja som a l’estiu per prendre un bany, ja sigui a la tarda com al vespre nit. Un cap de setmana ple d’emocions, així que ja us el podeu reservar a la vostra agenda.

Sortirem divendres tarda fins diumenge,  ens allotjarem dues nits que podrà ser en càmping tipus bungalow o lloguer turístic, el preu serà al voltant d’uns 45 € per persona el cap de setmana, i ens portarem els àpats per fer soparillos a la fresca, dinar de dissabte de motxilla en ruta, i diumenge per acabar dinarem en algun restaurant. Tindrem nevera per guardar els àpats, esmorzars, cervesetes… i allò que vulguem portar.

Per dissabte farem una sortida en bici d’uns 60km més o menys, recorrent els canals i camins del Delta, que com ja sabeu sense gaire bé cap desnivell, serà sortida de tot el dia, sense presses, amb parada a dinar de motxilla en algun xiringuitu de la zona. Qui no tingui bici també es podrà llogar, el preu serà a 15€ tot el dia.

Pel diumenge farem caiac, en ppi a la bonica i tranquila badia del Fangar, i depenent de la meteorologia si no es pogués fer miraríem altres opcions, com les Salines o bé riu i canal. El preu del lloguer del caiac seran 15€ per persona.

Podeu fer una o les dues activitats. Podeu venir directament a fer la sortida o bé allotjar-vos les dues nits.

El que sí que us demanaria ara és que els que us vulgueu allotjar les dues nits al Delta de l’Ebre m’enviéssiu un correu, el més aviat possible, a monchimoche@gmail.com amb les vostres dades nom, cognoms i telèfon, des d’on sortiu i si porteu cotxe o no, doncs estic gestionant el lloguer de l’allotjament i necessito saber quants serem durant aquesta setmana doncs haurem de fer reserva i és un cap de setmana amb molta mobilitat.

Per apuntar-se a les activitats ho podeu fer més endavant.

Gràcies i animeu-se!!

Salut, cames, braços i força Gata!!!!

#Gata22anys

Esdeveniments vençut

1000 (1000 Queden)

Info guia:

Montse Bertran monchimoche@gmail.com 679 646 437

  • El Delta de l'Ebre

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 25 de juny de 2021 18:00 - 27 de juny de 2021 - 19:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI