Allotjament C/S al Delta de l’Ebre

Data:

22 d'octubre de 2021

Hora:

17:00

El Delta de l'Ebre

🙋‍♂️ Montse Bertran
✉️ monchimoche@gmail.com
đź“ž 679 646 437

 

Molt bones gater@s, els dies 22, 23 i 24 d’octubre tenim un super cap de setmana al nostre estimat Delta de l’Ebre, on farem un combinat de terra i mar, dissabte bici i diumenge caiac. Si fa bo i la meteo ens deixa aprofitarem per pendre un bany refrescant. Un cap de setmana ple d’emocions, aixĂ­ que ja us el podeu reservar a la vostra agenda.

 

Aquesta proposta consta de 3 activitats que es poden fer conjuntes o per separat:

 

Activitat 1 divendres 22:  Allotjament de C/S al Delta de l’Ebre que serĂ  de dues nits, sortirem divendres fins diumenge i podrĂ  ser en tipus apartament o lloguer turĂ­stic, el preu serĂ  al voltant d’uns 30/35€ per persona el cap de setmana, i ens podrem portar els Ă pats necessaris per l’estança.

Activitat 2 dissabte 23: Descobrint el Delta de l’Ebre amb un combinat de terra i mar: Rodant per l’hemisferi nord en bici. Farem una volta circular en bici  d’uns 50kms mĂ©s o menys, recorrent els canals i camins del Delta, tambĂ© per algun tram de sorra, serĂ  sortida de tot el dia, sense presses, amb parada a dinar de motxilla en algun xiringuitu de la zona.

Activitat 3 diumenge 24: Descobrint el Delta de l’Ebre amb un combinat de terra i mar: La Illa de Buda en caiac. Farem un trifĂ sic de caiac: Riu Ebre, Mar i canal Mitjorn, una volta circular d’uns 15 kms. TambĂ© hi ha la possibilitat de fer  nomĂ©s Canal Mitjorn, uns 8 kms anar i tornar.

 

Podeu fer una, dues o les tres activitats. Podeu venir directament a fer la sortida o bé allotjar-vos les dues nits.

 

Per qui vulgui allotjar-se les dues nits m’haurieu d’enviar un correu, el mĂ©s aviat possible, a monchimoche@gmail.com amb les vostres dades nom, cognoms i telèfon, des d’on sortiu i si porteu cotxe o no, doncs estic gestionant el lloguer de l’allotjament i necessitaria saber quants serem temps mĂ xim 15 d’octubre, mĂ©s tard d’aquesta data no puc garantir l’allotjament.

 

Per apuntar-se a les activitats dels dies 23 i/o 24 ho teniu que fer  clicant en cada una d’elles.

 

GrĂ cies i ens veiem al Delta!!

Montse Bertran

 

Salut, relax i força Gata!!!!

#Gata22anys

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Montse Bertran

  • El Delta de l'Ebre
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificaciĂł de l'esdeveniment

  • 22 d'octubre de 2021 17:00   -   23:59
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI