Descobrim el Montgons

Data:

11 de maig de 2024

Hora:

09:00

Tarragona

Descobrim el Montgons

 

Hola Gater@s,

 

L’Associació de veïns del barri del Parc Riu Clar de Tarragona, amb el suport del Gata, organitza una sortida matinal el dissabte 11 de maig per tal d’anar a descobrir les restes arqueològiques de l’església romànica dels Montgons del segle XII, a tocar del Polígon industrial Riu Clar de Tarragona.

 

L’Església romànica del Montgons, és un espai molt desconegut per tota la població del Camp de Tarragona, que s’ha de donar a conèixer i revaloritzar pel seu gran valor històric, arquitectònic i cultural que té.

 

Ens aplegarem a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona a les 9:00 i anirem caminant cap al parc del riu Francolí, l’Horta Gran, fins al barri del Parc Riu Clar, que serà el lloc de trobada a les 9:30 amb els veïns del barri.

 

Des d’allí seguirem caminant fins a l’església romànica dels Montgons, on es llegirà el manifest de suport a la recuperació d’aquest tan preuat patrimoni oblidat i enrunat, i descobrirem l’indret. Després de la descoberta, ens en tornarem cap al punt d’origen.

 

Per inscriure’s a l’activitat cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

 

L’excursió és totalment gratuïta i no s’haurà de pagar els 5 €, encara que aparegui aquest concepte en el comprovant de resposta un cop s’hagi realitzat la inscripció via plana web del Gata.

 

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

 

Per qualsevol dubte podeu trucar-me o enviar un missatge al telèfon ; 608 14 11 49

 

Us hi esperem!!

 

Lluís Gurrera

Salut i Gata

#Gata25anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

2000

Info guia: Gata

  • Tarragona
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 11 de maig de 2024 09:00   -   14:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI