des de la platja del Torn cap a cala Forns en caiac

Data:

9 de juliol de 2023

Hora:

07:45

La platja del Torn

des de la platja del Torn cap a cala Forns en caiac

 

Hola gater@s,

 

Tornem a anar en caiac per la costa de l’Almadrava. Aquets cop marxarem des de la platja del Torn de l’Hospitalet de l’Infant, passant per la cova del llop marí, per acabar a la Cala Forns de la vila marinera de l’Atmella de Mar.

 

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i del Santuari de la Misericòrdia a les 7:45 del matí del diumenge 9 de juliol. Des d’allí ens repartirem en cotxes i ens dirigirem per l’autovia de la costa A7 al restaurant Oleus que està a peu de l’esmentada carretera A7, davant de la cooperativa agrícola de Cambrils, per fer el tradicional cafetó gateru i signar el full d’inscripció a les 8:30 :

https://goo.gl/maps/4jxFpZkveGZdQTYL9

 

Després del cafetó anirem en cotxe cap a la Cala Forns de l’Atmella de Mar on deixarem la majoria de cotxes. Posteriorment ens anirem tots en vehicle novament cap a la platja del Torn on a les 10:00 començarà la travessa en caiac. Es calculen 10 km de distància entre el punt d’origen i el final, i cap a les 3 hores de bogar. La idea és anar coneixent les caletes i coves que ens anirem trobant al llarg del recorregut. S’estima arribar a la Cala Forns pel volts de les 14:30.

 

Un cop arribats a la Cala Forns ens menjarem els entrepans o carmanyola que haurem portat sota l’ombra del pins i la frescor de la marinada.

Es recomana portar protecció solar, barret de palla, roba de recanvi, guants per bogar, tratge de bany, escarpins, aigua, ulleres de capbussar-se, tovallola i el menjar pel dinar i l’esmorzar.

 

S’anirà en caiacs dobles.

 

Els preus per persona són :

25 €/persona sinó passem de 10 persones.

20 €/persona si passem de 10 persones.

 

Per qualsevol dubte podeu fer la consulta al telèfon mòbil d’en Lluís Gurrera ; 608 14 11 49

 

Esperem que us agradi molt, i moltes mercès per participar !!

 

Lluís Gurrera

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Lluís Gurrera

  • La platja del Torn
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 9 de juliol de 2023 07:45   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI