de Flix a Garcia en Caiac pel riu Ebre

Data:

25 de juny de 2023

Hora:

08:00

Flix

de Flix a Garcia en Caiac pel riu Ebre

 

Hola gater@s,

 

Tornem a anar en caiac pel nostre tant estimat riu Ebre. Aquets cop ens anirem a la vila riberenca de Flix i des d’allí haurem de bogar fins a la vila de Garcia.

 

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla nova de Tarragona i del Santuari de la Misericòrdia de Reus a les 7:45.

Des d’allí i compartint cotxes en grups de quatre persones ens dirigirem cap a la vila de Garcia, i un cop arribats aparcarem els vehicles a la zona de l’embarcador del riu Ebre, justament davant del Bar Piscines de Garcia : https://goo.gl/maps/9T5dysSkkC6NqqNj6

 

Des d’allí anirem caminant cap al casal del poble anomenat “Bar Maig” per a prendre el tradicional cafetó gater@ i signarem les inscripcions de l’excursió cap als vols de les 8:45  : https://goo.gl/maps/yg5TpZPp2hXKXr6N9

 

Un cop fetes les inscripcions ens dirigirem tots junts en vehicles cap a l’embarcador de Flix. A les 10:00 ja estarem damunt de l’aigua en els respectius caiacs en parelles, i s’estima que bogarem al llarg de 17 km de riu Ebre i que l’arribada a l’embarcador de Garcia serà pels volts de les 14:00.

Al llarg del recorregut, desembarcarem en platges a vora del riu, per tal de descansar i fer un banyet, i visitarem els diferents galatxos que ens trobarem.

 

El preu per persona és de 25 € si som més de 10 persones, i de 30 € si som menys de 10 persones. El preu dels xiquets i xiquetes menors de 7 anys és de 5 €.

 

Un cop arribats a Garcia,  els conductors aniran a cercar els cotxes a Flix, i després qui vulgui ens quedarem a dinar i fer un beuret al Bar Piscines de Garcia, però ens haurem de portar el dinar de carmanyola o entrepà, ja que al Bar Piscines no fan menjars.

 

Cal portar ; escarpins, barret, protecció solar, tratge de bany, tovallola, cantimplora d’aigua, i roba esportiva. Si voleu podeu portar alguna funda protectora de plàstic pel mòbil.

 

Esperem que us agradi aquesta nova aventura pel riu Ebre.

 

Per apuntar-se a l’activitat de caiac, cal fer-ho per la plana web del Gata, www.gata.cat, de dilluns a divendres fins a les 23:00.

Per qualsevol dubte podeu fer la consulta al telèfon mòbil d’en Lluís Gurrera ; 608 14 11 49

 

Salut i Gata

Lluís Gurrera

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Lluís Gurrera

  • Flix
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 25 de juny de 2023 08:00   -   15:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI