Curs de fotografia, Reus

Data:

2 d'abril de 2021

Hora:

15:30

Plaça de la Llibertat

Nom del guía: Joan Arqué

Correu electrònic: gata@gata.cat

jalcuadrat@gmail.com

Número de teléfono: 699 233 671

Benvolguts socis i sòcies,

Enguany el Gata s’estrena amb noves propostes, com és l’inici d’aquest primer curs de fotografia digital, que farem de forma telemàtica per respectar les mesures de prevenció en front a la covid-19. 

Aquest curs pretèn ser una introducció als conceptes bàsics de la fotografia digital amb exemples pràctics de com obtenir bones fotografies de natura, però fugint del mode automàtic de les vostres càmares i aprenent a dominar la llum, buscant aquella lluminositat, aquell contrast, aquell enfoc que hom desitja i no el que automàticament ens assigna la nostra màquina. Ens centrarem en fotografia de paisatges de natura, encara que tot és aplicable a d’altres tipus de fotografia. També donarem unes directrius bàsiques sobre edició de fotografia digital, revisant el principal programari que tenim a l’abast. El curs tindrà lloc durant dos dissabtes de febrer, el 13 i el 27 de 10 a 11 h. del matí a través de l’aplicació Zoom de la que se us enviarà una invitació uns moments abans de començar. Us recomanem que us hi conecteu 10 mn abans per a comprovar que tot funciona correctament, l’audio, el video, … Els que no tingueu Zoom, us el podeu descarregar de la xarxa o simplement utilitzar-lo on-line. Els que hi vulgueu assitir, ens haureu d’enviar el vostre nom i email, tot indicant si sou socis del Gata, fins una setmana abans del començament del curs, es a dir fins el 6 de febrer.

El curs és gratuït per a tots els socis i les sòcies. Si encara no sou socis i sòcies i us hi voleu apuntar, ara és el moment de format part de la nostra associació. Podeu seguir els passos indicats a la nostra plana web per a fer-vos socis i sòcies. I en la vostra inscripció al curs ens envieu el comprovant de la transferencia de pagament de la quota de soci i sòcia. 

Esperem que us agradi aquesta nova iniciativa, que complementa totes les variades activitats que actualment us pot oferir el Gata.          

Molt Bon Any Nou !

#Gata22anys

Esdeveniments vençut

20 (0 Queden)

Info guia: Joan Arqué

  • Plaça de la Llibertat
  • Plaça de la Lliberta
  • Reus
  • Catalunya
  • España

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 2 d'abril de 2021 15:30   -   17:30
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI