Cap de setmana refrescant i marítim a Terres Gironines

Data:

9 d'octubre de 2021

Hora:

08:00

Terres Gironines

🙋‍♂️ Narcís Sancho Casademont
✉️ narcis_sancho@hotmail.com
📞 661 487 334

 

Hola Gater@s !

He preparat per a qui li pugui venir de gust, un cap de setmana on descobrirem dues de les zones humides més representatives de les contrades de la comarca del Gironès.

El disabte 9 d’octubre quedarem a les 8:00 davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona, i ens dirigirem tots i totes plegats cap a la vila de Sant Pere Pescador, on començarem la caminada des de l’oficina de turisme. Des d’aquí anirem caminant fins a endinsar-nos a l’interior del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. La sortida té un recorregut d’uns 15 km aproximadament, i qui ho desitji pot portar uns prismàtics, i si dins del grup hi ha algun expert amb flora i fauna, i ens vol donar alguna explicació del que veiem, estarem ben contents i agraits. També hi ha la possibilitat de portar el banyador i fer un petit bany a la platja si el temps ho permet. Per dinar podem comprar els entrepans i les begudes a la recpeció del parc o portar-los des de casa. Una vegada acabada la caminada, tenim l’oportunitat d’anar a visitar el santuari de la Mare de Déu del Mont, que té unes impressionants vistes de totes les contrades al seu voltant. Anirem a dormir a la ciutat de Banyoles a l’Alberg Sprint Hostel, amb habitacions econòmiques de 3 i 4 persones, amb lliteres. Per a reservar l’habitació cal que truqueu personalment al telèfon 637 99 73 65.

El diumenge dia 10 d’octubre ens aixecarem, esmorzarem, i donarem la volta al llac caminant. Després ens dirigirem a les Estunes, que són unes escletxes formades a la terra.  Qui vulgui es podrà endinsar dins d’elles, on sembla que entris a les entranyes d’algun bosc màgic (recomanable portar frontal). La resta pot donar un tomb per aquell bosc i pel voltant de les escletxes, en busca d’alguna dona d’aigua. En total camirarem uns 12 o 13 km.

 

Finalitzada la visita a les Estunes, tornarem als cotxes, i ens dirigirem a la bonica poblacio de Besalú, on dinarem, farem un passeig pel seu pont romànic fortificat, i pel seu bonic casc antic.

 

Una vegada acabem la visita a Besalú, tornarem als nostres punts de partida.

 Esperem que us agradi molt la sortida de cap de setmana per terres gironines !

 

Per qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi.

 

Salut i Gata

Narcís

#Gata22anys

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Narcís Sancho

  • Terres Gironines
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 9 d'octubre de 2021 08:00   -   10 d'octubre de 2021 19:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI