Cap de setmana refrescant a Siurana

Data:

28 d'agost de 2021

Hora:

19:00

Siurana

🙋‍♂️David Llauradó Coca
✉️ davidllaucoca@gmail.com
📞 651 109 388

 

CAP DE SETMANA REFRESCANT A SIURANA

Aquest cop us proposem un cap de setmana diferent, un cap de setmana per fugir del bullici i la calor de les grans ciutats els que hi visqueu i gaudir d’un ressort natural, envoltat d’un entorn natural immillorable.

La proposta que us fem és la de sopar a la fresca amb el menjar que cadascú es porti i vulgui compartir amb la resta i gaudir de la nit en bona companyia, fent tertúlies interessants, algun joc i contemplar el cel i l’entorn. Un entorn espectacular com ara el salt de la reina mora, que ens ofereix unes espectaculars vistes. Una manera diferent d’acabar el dia. Després farem nit al Càmping Siurana situat molt a prop del poble de Siurana de Prades.

 Al dia següent ens llevarem, esmorzarem i farem una ruta pel riu Siurana i pels seus gorgs, on podrem prendre refrescants banys i contemplar i gaudir d’uns paisatges increïbles.

 Per tant per aquesta activitat necessitareu el següent:

 – Sac de dormir i tenda de campanya per dormir al càmping.

 – Menjar pel sopar i l’esmorzar del dia següent (els cafès a les 9:00 al bar del Càmping).

 – Banyador, crema solar, barret o gorra per protegir-se del sol, botes de muntanya i escarpins per moure’s amb comoditat pel riu, força aigua per beure, tot i que en podem agafar del riu, ulleres de sol.

Ens trobarem a 2/4 de 7 davant de l’Estàtua dels Despullats de Tarragona del dissabte 28 d’agost i a la mateixa hora davant del camp de futbol municipal de Reus, on ens repartirem en cotxes per anar a Siurana. Heu de tenir en compte que de les 9:00 a 19:00 hores es paguen 3 euros per aparcar el cotxe.

La dificultat de l’excursió que farem diumenge al matí és mitjana i rau sobretot en el camí de descens al riu i la destresa de saber-se moure per dins el riu.

Un cop acabada l’excursió ens esperarà un bon menú al restaurant del Càmping Siurana cap als volts de les 15:00.

Per a inscriure’s a la sortida, haureu d’entrar a la plana web del Gata ; www.gata.cat, a la descripció de la sortida, emplenar les dades que us demanen, i pitjar el votor d’APUNTA’T.

 

Per tal de fer la reserva de la vostra plaça amb tenda, haureu de trucar vosaltres mateixos al Càmping Siurana :

Camping Siurana, Coll de Ginebre, s/n, C.P. 43362,

Siurana – Cornudella de Montsant, Tarragona
+34 977821383 +34 629480602 +34 636052736

 

Esperem que gaudiu molt d’aquesta nova proposta d’estiu.

 

Salut i Gata

David Llauradó

#Gata22anys

 

Esdeveniments vençut

1000 (0 Queden)
  • Siurana
  • Catalunya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 28 d'agost de 2021 19:00   -   29 d'agost de 2021 17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI