Camí Ral dels Cellerets de Prades

Data:

3 de desembre de 2023

Hora:

07:45

Prades

Camí Ral dels Cellerets de Prades

 

Hola gater@s,

 

Tornem a gaudir del guiatge de la tarragonina Fàtima Sabat per les Muntanyes de Prades. Aquest com descobrirem el Camí Ral dels Cellerets. En aquesta excursió gaudirem de la presència dels nostres companys i companyes de l’Associació Excursionista els Birimbins de Prades i del Club Excursionista Torredembarra.

 

Ens aplegarem com sempre a les 7:45 davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona per tal de poder sortir puntuals a les 8:00 en direcció a la vila rogenca de Prades, tot compartint cotxes cada quatre persones per reduir la petjada de carboni que genera el Gata.

Un cop arribats a la capital de les Muntanyes de Prades farem el tradicional cafetó gater@ i signarem al full d’inscripcions i donarem la benvinguda als companys i companyes del Club Excursionista Torredembarra.

 

A les 9:30 començarem a caminar en direcció cap al Coll del Bosc tot seguint el GR, i un cop arribem al Coll del Bosc baixarem cap al Coll de les Masies. A partir d’allí agafarem ja el Camí Ral dels Cellerets, tot travessant el Bosc de Poblet. Arribats a la zona dels Cellerets, ens aturarem per esmorzar. Serà un bon moment per tal de poder observar en una estassada que s’ha fet al vell mig del bosc, les restes d’una antiga granja dels monjos de Poblet que tenien escampades per la tota la zona dels Boscos de Poblet.

Després pujarem cap a la caseta del Titllar, del guarda forestal que vigilava el bosc de Poblet. Seguidament tornarem cap al Coll de Bosc per retornar novament cap a Prades, on menjarem els entrepans a l’aire lliure al costat de la zona del Bassot.

 

Distància : 11 km

Desnivell positiu acumulat : 500 m 

Temps : 4 hores

Dinar : a l’aire lliure al costat de la zona del Bassot

Cal portar ; esmorzar, dinar, cantimplora d’aigua, bon calçat i roba de muntanya.

 

Per inscriure’s a l’activitat cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al telèfon ; 608 141149

 

Fàtima Sabat

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

2000

Info guia: Fàtima Sabat

  • Prades
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 3 de desembre de 2023 07:45   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI