Calçotada al Molí del Fort i recuperació del Molí del Po

Data:

26 de febrer de 2023

Hora:

08:00

Farena

Calçotada al Molí del Fort i recuperació del Molí del Po

 

Hola gater@s,

 

Com en els darrers anys, el Gata torna a organitzar la tant tradicional i nostrada calçotada amb els amics de l’Associació Molí del Fort de la vila de Farena, el proper diumenge 26 de febrer.

Aquest any pel matí,  i com a novetat col·laborarem amb el projecte que ha endegat l’Associació del Molí del Fort de recuperació del Molí del Po o Cristí, que està envoltat de vegetació i enrunat. Per això haurem de portar estisores d’esporgar i guants.

Ens aplegarem com és de costum davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i davant del santuari de la Misericòrdia de Reus a les 8:00 del matí. Des d’allí ens repartirem en cotxes per marxar en direcció cap a Farena. Un cop arribats a Farena, ens trobarem a l’aparcament de l’entrada de la vila, on estacionarem els vehicles. Des d’allí un cotxe s’emportarà el menjar cap al Molí del Fort i la resta anirem caminant per un agradable corriol i després per una pista forestal.

Un cop arribats al Molí del Fort farem el cafetó gatero i posteriorment començarem a agafar el camí dels molins per arribar al Molí del Po, on començaran les tasques de desbrossada al perímetre que circumval·la tot el Molí del Po. Al cap d’una estona per a recuperar les forces esmorzarem.

Quan ja sigui l’hora retornarem cap al Molí del Fort, per tal de començar a fer els calçots i parar la taula.

Pel menjar i el beure ja s’encarrega la Junta del Gata, i vosaltres només cal que porteu el vostre plat, coberts, tovalló i got. Així d’aquesta manera minimitzarem al màxim els residus que puguem generar. 

 

Per inscriure’s a l’activitat cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al telèfon ; 608 141149

 

La Junta i Grup de Suport del Gata

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Farena
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 26 de febrer de 2023 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI