caiac pel delta de l’Ebre

Data:

2 de juliol de 2023

Hora:

08:00

el Delta de l'Ebre

caiac pel Delta de l’Ebre

 

Molt bones gater@s, el diumenge 2 de juliol anem en caiac al Delta de l’Ebre.

 

La ruta encara està per determinar, però intentarem fer la Illa de Buda i/o Canal Mitjorn, o bé la Badia del Fangar, en funció del temps que faci farem una cosa u altra.

 

L’hora de sortida de Tarragona serà  al voltant de les 7.45 h davant de l’Estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i a la mateixa hora també davant del Santuari de la Misericòrdia de Reus, per tal de trobar-nos a les 9h al punt de trobada al Delta, on jo us esperaré, i que encara està per determinar en funció de la ruta.

En quant a la durada aproximada és de mig dia. En acabar pels qui vulguin quedar-se a dinar i així recuperar forces, ens quedarem a menjar una boníssima paella, també per determinar el lloc.

Per a fer l’activitat cal que porteu: protecció solar, barret o gorra, ulleres de sol, samarreta que es pugui mullar, banyador o bikini, tovallola, roba de recanvi, escarpins o sandàlies d’aigua (anireu més còmodes), guants per mullar (així evitareu butllofes), aigua per hidratar-vos, alguna cosa per esmorzar (entrepà, fruits secs, fruita, xocolata…) i moltes ganes de passar-s’ho bé.


El preu de lloguer de caiac serà al voltant de 15,00 € per persona, i podeu llogar caiac individual, doble (2 adults o 1 adult i un menor de + 10 anys) o triple (2 adults i un menor fins a 10 anys). Tots ells oberts i insubmergibles.

 

Per arribar-hi des de la N-340 passat l’Ampolla ens incorporarem al carril de l’esquerra d’entrada al Parc Natural del Delta de l’Ebre per la ctra. TV 3401, on hi veurem un indicatiu, i seguirem les indicacions del Google maps fins al punt de trobada.


Venga doncs, ja només falta que us engresqueu i us apunteu a l’activitat per mitjà de la plana web www.gata.cat. Teniu temps fins divendres 30 de juny.

 

Per qualsevol aclariment no dubteu a preguntar per correu electrònic : monchimoche@gmail.com, o per telf. 679646437Salut, força braços i força Gata!!

 

Montse Bertran

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Montse Bertran

  • el Delta de l'Ebre
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 2 de juliol de 2023 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI