Boscos de Poblet

Data:

6 de març de 2022

Hora:

08:00

L'Espluga de Francolí

🙋‍♂️ Lourdes Pascual Agut
✉️Lourdespascual66@gmail.com

📞667425156

🙋‍♂️Rubén Bové Zurita

✉️rubenbove@plcicontrol.es

📞619198792

 

Hola gater@s,

Ens agradaria que ens acompanyéssiu a fer un tomb pels boscos de Poblet. És un espai protegit , que va ser declarat paratge natural de interès nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 1984 amb la finalitat de conservar i poder defensar el medi.

Començarem anant agafant altura fins arribar a la mina de Baritina un lloc que ens parla molt d’aquesta zona, seguirem pujant pels Rocs de Castellfollit  fins fer el cim de 1050 mts, un cop a d’alt tant sols caldrà girar la mirada cap a la vall per la qual hem vingut per veure les planes extensions de la Conca de Barberà.

La ruta transita pel mig de les alzines, roures i pedres acompanyats per la tranquil·litat i la calma que desprèn aquesta zona.

Ens aplegarem a les 7:45 h a l’estàtua dels Despullats a Tarragona, i al lloc habitual de Reus. El punt de trobada per les persones que vinguin d’altres localitats, és al Casal de l’Espluga de Francolí on es farà el tradicional café – gater@.

Inici 9:30h

Cap allà les 15.00h aprox. estarem de tornada als cotxes, que ens estaran esperant i com que tenim una àrea recreativa qui vulgui “farem un jo poso” per dinar tots junts. Tenim l’opció de fer llonganissa i pa torrat  i no cal que ens compliquem molt.

La ruta és de dificultat moderat, amb un desnivell acumulat de màxim 550m.

Esperem que us agradi força i que ens vegem!

Per apuntar-se a la sortida cal que entreu a la plana web del Gata, www.gata.cat i cerqueu l’excursió i pitjeu l’opció APUNTA’T, de dilluns a divendres fins a les 23:00.

Per a qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

Lourdes Pascual Agut i Rubén Bové Zurita

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000
  • L'Espluga de Francolí
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 6 de març de 2022 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI