barranquisme a la Sierra de Guara

Data:

30 de juny de 2023

Hora:

17:00

Abiego

barranquisme a la Sierra de Guara

 

Hola gater@s,

 

Us presentem un cap de setmana complet, fent barranquisme i excursions al “Parque Natural de la Sierra y Cañones de Guara”.

 

Tot i que estem en una greu sequera que persisteix en el temps i amb unes temperatures prou altes, els barrancs de la Sierra de Guara encara porten força aigua per a poder-nos refrescar en ells, banyar-nos i fer un descens tot rapelant.

 

És una activitat de cap de setmana amb l’objectiu de dissabte fer el descens del barranc i diumenge fer alguna excursió i descoberta dels pobles i el medi natural de la zona, on estarem hostatjats a la casa rural de na Susana Mena al poble d’Abiego.

 

Ens aplegarem el divendres 30 de juny a les 17:00 a la plaça de les Corts Catalanes de Tarragona, davant de l’Hotel SB Express, per tal de compartir cotxes i anar 4 persones en cada vehicle, per estalviar combustible en direcció cap a Abiego. Cal portar menjar pels àpats del divendres i dissabte nit, i els esmorzars del dissabte i diumenge, ja que els preparem a la casa rural de na Susana. El dinar del dissabte seran entrepans que menjarem al barranc durant el descens, i el dinar del diumenge estarà obert.

No cal portar estris de cuina, ja que ja estan a la casa de na Susana. Si que cal portar ; el llençol de sota i de dalt del llit i la funda del coixí.

 

El màxim aforament per fer l’excursió és de 20 persones, i anirà segons l’ordre d’apuntar-se. El perfil dels participants ha de ser que hagin fet algun barranc, ja que no és una activitat d’iniciació, cal ser àgil en el descens del barranc i en les rapelades. 

 

El lloguer de l’equip per fer el barranc (tratge de neopré, casc, arnés), la llicència federativa i l’assegurança específica de l’activitat, així com el guiatge de l’empresa de barrancs d’Abiego costa 60 €/persona.

El cost de tot el cap de setmana a la casa rural de na Susana Mena d’Abiego costa 24 €/persona.

 

Per apuntar-se cal fer-ho, com sempre, per la plana web del Gata ; www.gata.cat de dilluns a divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi !

Per qualsevol aclariment, no dubteu en contactar amb mi, al telf ; 608 141149.

 

Lluís Gurrera

 

Salut i Gata i Barrancs !!

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Abiego
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 30 de juny de 2023 17:00   -   2 de juliol de 2023 17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI