Assemblea anual de sòcies i socis del Gata a la platja de Tamarit

Data:

6 de novembre de 2021

Hora:

10:00

Platja de Tamarit

ASSEMBLEA ANUAL DE SÒCIES I SOCIS DEL GATA

Dissabte 6 de novembre de 10:00 – 14:00, a la platja de Tamarit

 

Hola gateres i gateros,

L’any passat vam canviar l’emplaçament habitual de l’Assemblea general i anual de sòcies i socis del Gata que es celebrava a la Casa Canals de l’Ajuntament de Tarragona, per la platja de Tamarit a la desembocadura del riu Gaià, ja que és un espai obert, natural, a l’aire lliure, ben ventilat i amb una bona circulació de la brisa marina.

Per aquest any us tornem a proposar el mateix format d’Assemblea de l’any passat. Agafar un tren des de l’estació de Tarragona a les 10:10 del matí i quedar a l’estació de trens d’Altafulla_Tamarit a les 10:17 que és quan arribarà el tren. Pels qui no vulguin o puguin anar en tren, quedarem a la mateixa estació de trens d’Altafulla-Tamarit a l’hora d’arribada del tren a les 10:17, ja que allí es pot aparcar molt bé el cotxe.

Des de l’estació de trens d’Altafulla-Tamarit començarem a caminar cap al riu Gaià, i descobrirem el seu traçat baix que porta l’anhelat cabal ecológic fins a la desembocadura del riu gaià, a la platja de Tamarit.

Un cop arribats al punt on s’aiguabarregen les aigües del riu gaià amb la mar mediterrània, ens asseurem a la sorra de la platja de Tamarit, i començarem l’Assemblea anual de sòcies i socis del Gata a les 12:00 en punt.

Us engresquem a que hi participeu, per tal de poder donar el vostre punt de vista a l’entitat, que aporteu suggerències i propostes de millora tant en el model organitzatiu com en el funcionament de l’entitat, així com que us animem a formar part de la Junta del Gata.

 

L’ordre del dia de l’Assemblea és el següent :

1.- Acreditació dels assistents i reconeixement del vot delegat.

2.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea anterior de l’any 2020.

3.- Lectura i aprovació, si s’escau, de la memòria d’activitats de l’any 2020.

4.- Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost de l’any 2020.

5.- Reestructuració de la Junta Directiva del GATA per aquest any 2022.

6.- Presentació del programa de la Junta per a l’any 2022.

7.- Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost de l’any 2022 i revisió de les quotes de sòcies i socis per l’any 2022.

9.- Torn obert de paraula.

 

Dir-vos que ja s’han emès els rebuts domiciliaris de les quotes de sòcies i socis del Gata d’aquest any 2021, i qui vulgui fer-se soci i sòcia del Gata pel que queda d’any 2021, haurà de fer l’ingrés de la quota directament al C/C del Gata de la caixa ètica de “Caixa d’Enginyers” ;

ES15 – 3025 – 0023 – 3814 – 0002 – 0776

 

Un cop acabada l’Assemblea dinarem tots i totes plegades amb entrepans o carmanyoles a la platja de Tamarit.  Per apuntar-se a l’Assemblea del Gata, s’ha de fer des de la nova plana web del Gata a la pestanya de  properes sortides.

 

Esperem comptar amb vosaltres per tal d’enriquir l’Assemblea del Gata !

 

Salut i Gata

La Junta del Gata

#Gata22anys

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000
  • Platja de Tamarit
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 6 de novembre de 2021 10:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI