Sortida per la comarca del Baix Gaià

Data:

11 d'abril de 2021

Hora:

08:30

Nou de Gaià

Guia: Lluís Gurrera

Contacte: 699 233 671

Correu electrònic: tamariu@tinet

A causa de les noves mesures de confinament comarcal provocades per la pandèmia de la COVID-19, s’han hagut de posposar totes les sortides que el Gata tenia previst realitzar durant aquest mes d’abril i maig, sempre que representi haver de creuar comarques diferents.

Pel proper diumenge 11 d’abril s’ha posposat l’excursió de la Muntanya Blanca de Mont-roig del Camp per una sortida per la comarca del Baix Gaià que queda inclosa administrativament dins de la comarca del Tarragonès. Coneixerem l’entorn i enllaçarem els pobles de la Nou de Gaià, Salomó i Vespella de Gaià.

Ens aplegarem com sempre davant l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona a les 8:30. Des d’allí, ens repartirem en cotxes en direcció cap a la Nou de Gaià per endolcir-nos amb el tradicional cafetó gatero i fer les oportunes inscripcions al Casal Municipal a les 9:00. Al costat del Casal trobareu lloc per estacionar els vostres vehicles.

I un cop feta la inscripció, des del mateix indret de l’aplec començarem a caminar cap als tèrmens de Salomó i Vespella de Gaià.

La toponimia que descobrirem serà ; el Mirador de la Pleta, el Castell del Baró de les Quatre Torres de la Nou de Gaià, la muntanya del Foll, la Serra de l’Hivern, Mas de la Trunyella, la Serra Alta, el Torrent de Salomó,  Mas Cadernal, el Castell de Vespella de Gaià, i els Masos de Vespella.

La distància que caminarem serà al voltant de 20 km, amb poc desnivell i unes cinc hores reals de moviment.

Cal portar entrepà per esmorzar i dinar, aigua, protecció solar, roba i bon calçat per a caminar i mascareta de protecció. Esperem que us agradi!

Salut i Gata

#Gata22anys

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Lluís Gurrera

  • Nou de Gaià
  • Tarragona
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 11 d'abril de 2021 08:30   -   14:30
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI