5a acció de neteja de residus a Farena

Data:

11 de desembre de 2022

Hora:

08:00

Farena

🙋‍♂️ Lluís Gurrera
✉️ tamariu@tinet.cat
📞 608 14 11 49

 

Hola gater@s,

 

Per acabar l’any us tornem a engrescar a que participeu en una nova acció de neteja de residus als boscos de Mont-ral. I ja serà la cinquena vegada que s’organitza en aquestes muntanyes.

En concret netejarem les deixalles abandonades en un campament desmantellat de conreu il·legal de cannabis ubicat al Bosc de Vilalta de Farena.

 

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona a les 8:00 i al santuari de la Misericòrdia de Reus. Compartint cotxes ens dirigirem cap al Molí del Fort de Farena, i a partir de les 9:00 es prendrà el tradicional cafetó gater@, amb sucs i pastes pels voluntaris i voluntàries. Allí signarem el full d’inscripció de responsabilitat de la sortida i a les 9:30 en punt començarem a caminar pel camí del molins en direcció al Bosc de Vilalta.

Al Bosc de Vilalta començarà l’acció de neteja del campament fins a les 13:30.

 

Un cop acabada la feina de neteja del bosc, retornarem pel camí del molins cap al Molí del Fort, on farem el vermut i aperitiu de germanor tot agraint la participació del voluntariat, i posteriorment dinarem plegats amb un “jo poso”, portant el dinar fet o per a cuinar a la brasa, així com plats, got i coberts.

 

Per apuntar-vos a l’activitat, com sempre s’ha de fer a partir de la plana web del Gata ; www.gata.cat entre el dilluns i com a molt tardar la nit de divendres 9 de desembre a les 23:00.

Us agraïm novament la vostra participació i la tasca de col·laboració que duem a terme tots i totes plegats en la neteja de residus i deixalles que embruten el nostre tant preuat medi natural.

 

Gata

Salut i Gata

#Gata23anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

1000

Info guia: Gata

  • Farena
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 11 de desembre de 2022 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI