3a acció de neteja i recuperació del Molí del Po de Farena

Data:

29 d'octubre de 2023

Hora:

08:00

Farena

3a acció de neteja i recuperació del Molí del Po de Farena

 

Hola gater@s,

 

Tornem a col·laborar en el projecte que ha endegat l’Associació del Molí del Fort de la recuperació del Molí del Po o Cristí, que està envoltat de vegetació i enrunat. Per això haurem de portar estisores d’esporgar i guants. Aquesta ja serà la tercera acció de recuperació.

 

Ens aplegarem com és de costum davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i davant del santuari de la Misericòrdia de Reus a les 8:00 del matí. Des d’allí ens repartirem en cotxes per marxar en direcció cap a Farena. Un cop arribats a Farena, ens trobarem a l’aparcament de l’entrada de la vila, on estacionarem els vehicles. Des d’allí un cotxe s’emportarà el menjar cap al Molí del Fort i la resta anirem caminant per un agradable corriol i després per una pista forestal.

 

Un cop arribats al Molí del Fort farem el tradicional cafetó gater@ amb na Nina i en Rubén, i posteriorment seguirem el camí dels molins per arribar al Molí del Po, on començaran les tasques de desbrossada al perímetre que circumval·la tot el Molí del Po, en el punt que vam deixar-ho en la segona acció de neteja. Al cap d’una estona esmorzarem per a recuperar les forces.

 

Quan ja sigui l’hora retornarem cap al Molí del Fort, per tal de començar a preparar unes pizzes artesanals en un forn de llenya refractari del Molí del Fort.

 

Pel menjar i el beure ja s’encarrega la Junta i el Grup de Suport del Gata, i vosaltres només cal que porteu el vostre plat, els coberts, el tovalló de roba i el got. Així d’aquesta manera minimitzarem al màxim els residus que puguem generar. 

 

Per inscriure’s a l’activitat cal que us apunteu via plana web del Gata ; www.gata.cat, a l’apartat de sortides, entre dilluns i divendres fins a les 23:00.

Esperem que us agradi, i com sempre moltes mercès per participar !!

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al telèfon ; 608 141149

 

La Junta i Grup de Suport del Gata

Salut i Gata

#Gata24anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments vençut

2000

Info guia: Gata

  • Farena
  • Catalunya
  • Espanya

Detalls de la planificació de l'esdeveniment

  • 29 d'octubre de 2023 08:00   -   17:00
Comparteix aquesta sortida
AFEGEIX AL CALENDARI